INSPIRAATIO: HUHTIKUUN KATUMUOTI

10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 

Viime kesänä uutta tuloa tehneet epäsymmetriset vekkihameet tuntuvat freesiltä valinnalta myös tällä kaudella. Olemme myytyjä @julietinglebyn tavasta pukea ultraohut sifonkiunelma suorien housujen päälle. Läpikuultavuus pitää lookin keveänä ja varioitavana – kesähelteillä alla toimisi myös pitkä naruolkaiminen slip dress.

@irinalakicevicin tapaan kerrostaa voi myös toisinpäin. Vastikään kirjoittamaamme ylistystekstiä liiveille voi hyödyntää tälläkin tavoin kevään uusissa arkiunivormuissa.

Kuukauden kopioiduin stailaustemppu ujuttaa bleiserin vyötärölinjan alle. Jykevää XXL-takkia paremmin materiaalivalinnaksi taipuu ohut pellava, puuvilla tai satiini. Korkea vyötärö ja vyö pitävät bleiserin paikoillaan ja lookin kasassa. Runway -tyyliin trendiä voi kokeilla myös puolitosissaan Célinen tai Josephin tapaan.

@styleheroine sekä uusi tyylimuusamme @juliepelipas näyttävät esimerkkiä.

Yhden ja ainoan it-laukun buumi tuntuu hälventyneen hetkeksi ja tämän hetken muotikentällä veskoja näkyy varsin tasapuolisesti eri merkeiltä. Trendien tuotteistuessa vintage -valinnat nostavat päätään myös asustepuolella. Kaiken uuden ja vaihtuvan keskellä vanhahtavat muotoilut ja kuosit rikkovat hyvällä tavalla kaavaa.

@maria_bernad luottaa Diorin salkkulaukkuun, @giedre.dukauskaiten vihreässä bleiseri-vyö -lookissa on aito ysärifiilis.

@lindatol_ inspiroi pukemaan lenkkarit perjantaipalaveriin. Työpukeutumisen vapautuminen antaa ihanasti tilaa kikkailla arkivalintojen välillä. Oli valintasi ylipitkä lahje tai leikattu nilkkamitta, parhaimmilta treenikengät näyttävät suorien tai aavistuksen leveiden lahkeiden kanssa. 

Louis Vuittonin Archlight on sesongin kiinnostavin malli. 

Kevään takki-innovaatioita seuratessa perinteinen nahka-biker tuntuu yhtäkkiä kovin tylsältä. Jos takin hankinta on vielä edessä, pidä silmällä lyhyitä a-malleja ja pitkiä nahkatrenssejä. Vintage-kaupoilla voi onnistaa, sillä nahka paranee vanhetessaan, eikä kevyesti osumaa ottanutta pintaa kannata säikähtää.

@tineandreaa pukee toimituksen suosikit House of Dagmarilta ja Samsøe & Samsøelta.

 

Katso myös maaliskuun katumuotikooste TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @julietingleby @irinalakicevic @juliepelipas @styleheroine @maria_bernad @giedre.dukauskaite @lindatol_ @tineandreaa

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 2
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 9 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn messutarjouksista. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa lokakuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: LOKAKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ