INSPIRAATIO: 3 X KEVÄÄN OMAKSUTTAVIN KAUNEUSTRENDI

Kolme vaatebrändiä, kolme kauneusideaa. Toimitusta kiinnostaa nyt erityisesti ultralyhyt tukka, mattainen meikkipohja ja catlinerin comeback

CÉLINE – ULTRALYHYT TUKKA

Céline jatkaa lyhyemmän kuontalon boostaamista myös ensi keväälle. Buzz-cut teki siilimittaisesta kampauksesta viime syksynä super trendikkään, mutta ensi keväänä karkea siili saa taipua jo muutamalle suortuvalle. Otsatukka antaa lyhyeen tukkaan lisäsäväyksen joko tasamittaisena tai pidempänä suortuvana, jonka saa stailata lennokkaasti sivulle. 

CALVIN KLEIN – LUONNOLLISEN MATTAINEN MEIKKIPOHJA

Super heleän ja hehkuvan, jopa kosteannäköisen meikkipohjan sivuuttaa ensi keväänä mahdollisimman ohut ja luonnollisen mattainen meikkipohja. Mattameikkivoide ei tuo enää mieleen paksua meikkipohjaa ja runsasta puuterikerrosta – seerumin kaltaisia todella ohuita meikkivoiteita on tarjolla markkinoilla luonnollisen mattapohjan loihtimiseen tulevaksi kevääksi. 

ACNE STUDIOS – CAT LINERIN PALUU

Kissamainen musta rajaus tekee comebackin rennompana kuin aiemmin. Rajauksen saa nyt vetää huolettomasti yläripsien tyveen pehmeänä ja paksuna. Kokeile geelirajausta, jonka saat helposti suoraksi sopivalla siveltimellä. Rajaa silmä hieman pidemmäksi ulkonurkasta – rajauksen ei tarvitse olla liian tarkka tai kärjen turhan huoliteltu tai kapea. 

 

Listasimme enemmän kauneustrendejä tulevalle keväälle muotiviikkojen päätyttyä viime lokakuussa. Tutustu trendeihin laajemmin tästä 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT
Ehkäise marraskuun vaikutukset iholla. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: GHD SUORISTUSRAUTA
Suoristusrautojen edelläkävijä jo 2000-luvun alusta. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa marraskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ