INSPIRAATIO: 3 X KEVÄÄN OMAKSUTTAVIN KAUNEUSTRENDI

Kolme vaatebrändiä, kolme kauneusideaa. Toimitusta kiinnostaa nyt erityisesti ultralyhyt tukka, mattainen meikkipohja ja catlinerin comeback

CÉLINE – ULTRALYHYT TUKKA

Céline jatkaa lyhyemmän kuontalon boostaamista myös ensi keväälle. Buzz-cut teki siilimittaisesta kampauksesta viime syksynä super trendikkään, mutta ensi keväänä karkea siili saa taipua jo muutamalle suortuvalle. Otsatukka antaa lyhyeen tukkaan lisäsäväyksen joko tasamittaisena tai pidempänä suortuvana, jonka saa stailata lennokkaasti sivulle. 

CALVIN KLEIN – LUONNOLLISEN MATTAINEN MEIKKIPOHJA

Super heleän ja hehkuvan, jopa kosteannäköisen meikkipohjan sivuuttaa ensi keväänä mahdollisimman ohut ja luonnollisen mattainen meikkipohja. Mattameikkivoide ei tuo enää mieleen paksua meikkipohjaa ja runsasta puuterikerrosta – seerumin kaltaisia todella ohuita meikkivoiteita on tarjolla markkinoilla luonnollisen mattapohjan loihtimiseen tulevaksi kevääksi. 

ACNE STUDIOS – CAT LINERIN PALUU

Kissamainen musta rajaus tekee comebackin rennompana kuin aiemmin. Rajauksen saa nyt vetää huolettomasti yläripsien tyveen pehmeänä ja paksuna. Kokeile geelirajausta, jonka saat helposti suoraksi sopivalla siveltimellä. Rajaa silmä hieman pidemmäksi ulkonurkasta – rajauksen ei tarvitse olla liian tarkka tai kärjen turhan huoliteltu tai kapea. 

 

Listasimme enemmän kauneustrendejä tulevalle keväälle muotiviikkojen päätyttyä viime lokakuussa. Tutustu trendeihin laajemmin tästä 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
VIIKON MUOTIUUTISET: MUKANA PITTI UOMO, NABILE QUENUM, MARC JACOBS, GUCCI
Viikon viisi puhutuinta.
LUE LISÄÄ
LONG LIVE PHOEBE PHILO! CÉLINEN MENESTYSTARINA
Phoebe Philon tähtihetket, joilla hän muutti muotimaailmaa ja nosti Célinen tuntemattomasta ranskalaistalosta globaaliksi muotimahdiksi.
LUE LISÄÄ
BEAUTY LESSON: KATSETTA KIRKASTAVA SILMÄMEIKKI
6 vinkkiä silmiesi korostamiseen. 
LUE LISÄÄ