INSPIRAATIO: 3 X KEVÄÄN OMAKSUTTAVIN KAUNEUSTRENDI

Kolme vaatebrändiä, kolme kauneusideaa. Toimitusta kiinnostaa nyt erityisesti ultralyhyt tukka, mattainen meikkipohja ja catlinerin comeback

CÉLINE – ULTRALYHYT TUKKA

Céline jatkaa lyhyemmän kuontalon boostaamista myös ensi keväälle. Buzz-cut teki siilimittaisesta kampauksesta viime syksynä super trendikkään, mutta ensi keväänä karkea siili saa taipua jo muutamalle suortuvalle. Otsatukka antaa lyhyeen tukkaan lisäsäväyksen joko tasamittaisena tai pidempänä suortuvana, jonka saa stailata lennokkaasti sivulle. 

CALVIN KLEIN – LUONNOLLISEN MATTAINEN MEIKKIPOHJA

Super heleän ja hehkuvan, jopa kosteannäköisen meikkipohjan sivuuttaa ensi keväänä mahdollisimman ohut ja luonnollisen mattainen meikkipohja. Mattameikkivoide ei tuo enää mieleen paksua meikkipohjaa ja runsasta puuterikerrosta – seerumin kaltaisia todella ohuita meikkivoiteita on tarjolla markkinoilla luonnollisen mattapohjan loihtimiseen tulevaksi kevääksi. 

ACNE STUDIOS – CAT LINERIN PALUU

Kissamainen musta rajaus tekee comebackin rennompana kuin aiemmin. Rajauksen saa nyt vetää huolettomasti yläripsien tyveen pehmeänä ja paksuna. Kokeile geelirajausta, jonka saat helposti suoraksi sopivalla siveltimellä. Rajaa silmä hieman pidemmäksi ulkonurkasta – rajauksen ei tarvitse olla liian tarkka tai kärjen turhan huoliteltu tai kapea. 

 

Listasimme enemmän kauneustrendejä tulevalle keväälle muotiviikkojen päätyttyä viime lokakuussa. Tutustu trendeihin laajemmin tästä 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: SYYSKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
SUOMI-EDITORIAL: EMMA SAARNIO
Vieraskirjoittajamme Iida Lappalainen esittelee suomimuodin kärkinimet ja kiinnostavimmat erikoismallistot.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -6
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS19
New Yorkin kolme parasta.
LUE LISÄÄ