IHONHOIDON VIISI TRENDITUOTETTA KEVÄÄSEEN

Kevään top 5 ihonhoidon trendituotetta, joiden tulisi nyt löytyä kylpyhuoneestasi

TRENDI: Glykoolihappokuorinta

TUOTESUOSITUS:  Pixi Skintreats Glow Tonic

Talven pian vaihtuessa kunnolla kevääseen ihon kuorinta on to do -listalla. Kuorinta on kuin kevätsiivous ihollesi, se kuorii kuolleet ihosolut ihon pinnalta ja tekee ihosta nopeasti hehkuvamman. Iho uusiutuu pitkän talven jäljiltä ja on valmis ottamaan vastaan auringonsäteet ja lämpimämmän sään. Tänä keväänä suurin trendi eivät ole rakeiset kuorintavoiteet, vaan hedelmäiset happokuorinnat. Hedelmähappokuorinta, ja vieläpä kasvoveden muodossa, on kaikista helpoin keino huolehtia ihon uusiutumisesta. Pixin kasvovesi sisältää 5% glykoolihappoa, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Tuote sopii jopa kaikista herkimmänkin ihon kuorintaan, sillä sen happopitoisuus ei ole liian voimakas ja siinä ei ole mekaanista kuorintaa aiheuttavia rakeita, jotka helposti ärsyttävät ihoa. Alkoholiton kasvovesi ei kuivata ihoa ja sillä voi kuoria kasvot vaikka aamuin illoin. AHA-happotuoteitta kannattaa kuitenkin pikkuhiljaa lisätä omaan ihonhoitorutiiniin, sillä ne voivat alkuun aiheuttaa iholla reaktioita; punoitusta tai ärsytystä. Muista suojata iho kunnolla kevätauringolta, sillä hedelmähapot herkistävät ihon auringolle ja se voi palaa arvaamattomassa kevätauringossa helpommin. 

 

TRENDI: Booster

TUOTESUOSITUS:  DABBA Northern Botanicals Deepwater Hydration Booster

Boosteri on kasvattanut pikkuhiljaa tilaansa seerumeiden ja tehotiivisteiden markkinoilla. Seerumeihin ja tiivisteisiin verrattavissa olevaa boosteria käytetään samalla tavoin kuin edellämainittuja purkkikollegoitaan; sitä levitetään puhdistetuille kasvoille ensimmäisten hoitotuotteiden joukossa. Boosteri on tehotuote, josta kaivataan apua tiettyyn ihohaasteeseen kuten kuivuuteen, ihon sävyn tasoitukseen tai ihon uudistamiseen. DABBAn öljytön boosteri soveltuu kaikille ihotyypeille ja täydentää muuta ihonhoitorutiinia. Sen tehokkaat raaka-aineet on suunniteltu siten, että ne pääsevät ihossa syvemmälle ja antavat näkyviä lopputuloksia nopeasti. Erityisesti kosteuttava boosteri on hyvä lisä ihonhoitoon tähän aikaan vuodesta kun iholla on totuttelemista vaihtelevan keväisiin sääolosuhteisiin. Iho ei jää boosterista liian rasvaiseksi ja se sulautuu helposti jokaisen ihotyypin hoitorutiiniin.  

 

TRENDI: Antioksidantit

TUOTESUOSITUS: Josh Rosebrook Cacao Antioxidant Mask

Antioksidanttien päätehtävä on suojata ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta, jonka aiheuttavat yleisesti ulkoiset tekijät. Antioksidantit myös auttavat ihoa suojautumaan ärsytyksiltä ja tulehdustiloilta. Runsaasti antioksidantteja saava iho on tasapainoinen, heleä, kirkas ja elinvoimaisen sävyinen. Antioksidantteja kannattaa pitää silmällä kaikkien ihonhoitotuotteiden kohdalla, mutta omana tehohoitonaankin niitä voi annostella iholle. Antioksidanttinaamioita näkee markkinoilla nyt paljon. Naamio antaa iholle antioksidanttikylvyn, jonka avulla iho heleytyy heti silmissä. Josh Rosebrookin antioksidanttinaamio uudistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Sen kaakaosta saatavat antioksidantit sekä viinietikka elvyttävät ihon talven jäljiltä. Manteli-, marula- ja baobaböljyjen sekoitus jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ravitsevat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja taikovat sen heti superkirkkaaksi, eikä naamion herkullinen tuoksu latista lainkaan hoitohetkeä, päinvastoin. 

 

TRENDI: Ihonhoito ja meikki yhdessä tuotteessa

TUOTESUOSITUS:  Juice Beauty Stem Cellular CC Cream (nappaa alekoodi täältä 15.4. mennessä) 

Viime vuonna alkanut trendi ihonhoidollisista meikkituotteista kiihtyy yhä tämän vuoden puolella. Meikin ei enää oleteta toimivan vain meikkinä vaan tuotteen hoidolliset ominaisuudet nousevat yhä enemmän pinnalle. Ihonhoidon pysyessä yhä ykkösenä kauneustrendeissä se haastaa jopa meikkivoiteen asemaa kauneusrutiineissa. Meikkivoiteiden koostumukset ovat keventyneet enenevässä määrin ja seerumimeikkivoide on käsitteenä jo monelle tuttu. Erityisesti pohjatuotteilta kaivataan nyt hoitavuutta. Juice Beautyn 12-in-1 monitoimituote lupaa paljon. Sen lisäksi että se tasoittaa ihon sävyä ja antaa sille kevyesti peittävyyttä, se myös kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa. Voide sisältää runsaasti antioksidantteja sisältävää viinirypäleöljyä, joka kiinteyttää ja uudistaa ihoa. Omenan, sitruunan ja viinirypäleiden kantasolut sekä C-vitamiini tekevät ihosta ihanan kirkkaan. Lisäksi voide suojaa ihoa mineraalien avulla ja sen suojakerroin on 30. Voiteen alle voi kerrostaa vain boosterin tai seerumin, erillistä kosteusvoidetta et tarvitse.

 

TRENDI: Aktiivihiili

TUOTESUOSITUS: Madara Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

Aktiivihiili on vallannut kosmetiikkamarkkinat ja lähestulkoon jokaiseen ihonhoitovaiheeseen tarkoitetun purkin. Aktiivihiilellä voi puhdistaa kasvonsa, vartalonsa, hiuksensa tai jopa hampaansa. Hiilen tarkoitus ihonhoidossa on syväpuhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Hiili imee itseensä epäpuhtauksia sekä ylimääräistä rasvaa ja likaa. Samalla se tasapainottaa ihossa muun muassa talintuotantoa sekä ehkäisee tulehduksia. Madaran naamio sisältää runsaasti antioksidantteja sisältävää mutaa ja aktiivihiiltä, jotka auttavat ihoa palautumaan saasteista sekä suojautumaan niiltä. Naamiota voi hyvin käyttää jopa 2-3 kertaa viikossa samealle tai tukkeutuneelle iholle huokosten tehokkaampaan puhdistamiseen. Iho on heti kirkkaampi ja pehmeämpi. Lue lisää aktiivihiilestä ihonhoidossa täältä

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @byrdiebeauty 

 

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ