IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 2

Pakkaskauden vihdoin käynnistyttyä myös etelässä, ihossa huomaa nopeasti muutoksia. Listasimme ihoasi kosteuttavia, rauhoittavia ja suojaavia tuotteita tänä talvena jo toistamiseen. 

Tata Harper Hydrating Floral Essence. Kosteuttava suihke on erinomainen lisä mihin tahansa ihonhoitorutiinin väliin antamaan iholle lisää kosteutta. Suihke soveltuu kaikille ihotyypeille ja kiiltoakin pelkäävälle, sillä se ei tunnu iholla raskaalta tai lisää sen kiiltelyä. Suihketta voi suihkutella niin puhtaalle iholle kuin meikin päällekin. Me lisäämme sen välivaiheeksi puhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja voidetta aamuin illoin.

Tata Harper Rejuvenating Serum. Samalta merkiltä nostamme listalle toisenkin tehotuotteen ihon kosteuttamiseen. Tämä anti-age -seerumi soveltuu todella hyvin talven koettelemalle iholle, joka on menettänyt elinvoimaa ja kirkkauttaan. Seerumin vaikutukset todella huomaa; sen seitsemän erilaista anti-age -ainesosaa ehkäisevät pitkällä tähtäimellä ihon ikääntymistä ja nopeastikin eron huomaa esimerkiksi ihon kimmoisuudessa. Hyaluronihappo on yksi ihoa tehokkaimmin kosteuttavista kosmetiikan ainesosista ja sitä tässä seerumissa on runsaasti.

Dr. Hauschka Rose Day Cream. Klassikkojen klassikkovoide, jonka nopean tehon muistaa aina epätoivon hetkellä. Ruusuvoide tekee ihosta samantien pehmeän ja tasaisen. Se onkin monen kauneusammattilaisen, myös allekirjoittaneen, luottotuote pakissa; voide nimittäin taikoo super kuivallekin iholle upean kiillon hetkessä. Rauhoittava voide soveltuu erinomaisesti myös ärtyneelle tai pakkasesta punoittavalle ja kutiavalle iholle. 

Olivia Klein Oil Wash & Care. Öljyinen puhdistustuote voi myös ratkaista kuivan ihon ongelmia. Ihon kaikesta rasvasta liian tehokkaasti riisuva putsari voi olla syynä ihon kosteustasapainon heilahteluun. Vaahtoavat puhdistustuotteet voivat joillekin ihotyypeille olla liian voimakkaita talvi-aikaan kun iho tarvitsee kaiken mahdollisen kosteuden käyttöönsä. Puhdistusöljy hierotaan kuivin käsin kuiville kasvoille. Öljyn poistaa meikin hellävaraisesti, samalla ihoa kosteuttaen, eikä ihoa kiristä huuhtelun jäljiltä. 

Balmuir Natural Hand Cream. Kotimainen lifestyle-brändi laajensi myös kosmetiikkaan ja loi vartalon ihonhoitoon kattavan ja ekosertifikaatinkin saaneen hoitolinjan. Käsivoide myydään kerrankin riittävän kokoisessa pumppupullossa! Pullon voi asettaa läppärin viereen ja käsiin voi annostella töiden lomassa voidetta jatkuvasti, sillä se ei jätä käsiä tahmeiksi ja siirry samantien näppikseen. 

Lue talven ihonhoito-oppaan ensimmäinen osa täältä

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photos / Courtesy of manufacturers, popsugar.com

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: KASVOÖLJY
Parasta mitä voit antaa ihollesi juuri nyt. 
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY AW18: NEW YORKIN KOHOKOHDAT
New Yorkin 10 parasta.
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR´S PICK: MARIMEKKO for CLINIQUE
Suomalaista suunnittelua kansainvälisen kosmetiikkajätin huulipunissa. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ