HOLIDAY HYGGE: JOULUN KOTI-SPA

Joulun hyggeilyyn muutamia hemmottelevia kotihoitoja. Flounce loves

 

DIY KASVO- & SILMÄNAAMIO

Japanilaisella Mujilla on ollut Pop Up-myymälä Helsingin keskustassa joulukuun, joka on auki vielä tammikuun puolelle. Mujin valikoimissa on saatavilla kokoonpakattuja kasvonaamioliinoja, joihin voi itse imeyttää juuri haluamaansa tehoainetta. Joulun aika Netflixin edessä on erinomainen tilaisuus levittää kasvoille itsetehty kasvonaamio. Samaa voit kokeilla myös silmien alle tarkoitetuilla kertakäyttöliinoilla. Kasta laput esimerkiksi Dr.Hauschkan silmävirkisteeseen ja aseta silmien alle vaikuttamaan. Dr. Hauschkan silmävirkistettä voit käyttää myös yläluomille. Tyhjennä pipetillinen nestettä vanulappuun, jaa se kahtia ja aseta suljettujen silmien päälle. 

Voit upottaa kasvoille tai silmänalusille tarkoitetun liinan kasvo- tai hoitoveteesi kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. Parita kertakäyttöiset liinat esimerkiksi yhdessä Bobbi Brownin Treatment Lotionin tai Olivia Kleinin Vitamin Spray Tonerin kanssa. Bobbi Brownin Treatment Lotionin vaikuttavana ainesosana on trehaloosi eli sienisokeri, joka ylläpitää solujen vesitasapanoa. Iho on hoitoveden jälkeen kimmoisa ja kosteutettu. Olivia Kleinin hoitoveden salaisuus sen sijaan piilee vitamiineissa, jotka saadaan muun muassa karpalo- sekä mustikkauutteista. Anna liinan imeä itseensä vitamiinivettä ja ihosi on liinojen jälkeen super kirkas ja virkistynyt. 

Jos itsetehty ei tällä kertaa houkuttele, suosittelemme luottamaan muun muassa näihin valmiisiin hoitoliinoihin niin kasvoille kuin vartalollekin: Whamisa Organic Fruits & Tomato mask, Talika Bio Enzymes Hydrating Mask ja Kocostar Foot Moisture Pack. Naamioliinoja kannattaa joka tapauksessa pakata lomailukassiin, ikinä ei tiedä koska haluaakin ryhdistäytyä sohvan pohjalta glögeilemään ulkosalle. 

 

RITUALS MASSAGE CANDLE

Ritualsin sesonkituoksu The Ritual of Anahata on yhdistelmä pehmeän ruusupuun ja männyn tuoksua. Sesonkituoksuisesta tuotelinjasta on saatavilla useita eri tuotteita, mutta kotispahan joulun aikaan erinomaisesti tunnelmaa tuo hierontaöljykynttilä. Kynttilässä palaa ainoastaan puhtaita eteerisiä öljyjä, joita voi polttamisen jälkeen muutaman minuutin päästä käyttää vaikka hierontaan! 

NATURA SIBERICA SAUNA & SPA CEDAR BODY PEELING SALT

Natura Siberican Sauna & Spa -sarja tuo omiin kotioloihin ripauksen hoitolamaista hemmottelua. Joulusaunassa kannattaa hieroa itseensä merkin syväpuhdistavaa vartalokuorintasuolaa. Seetriöljy pehmentää ja ravitsee ihoa runsaalla E- ja F -vitamiinipitoisuudellaan. Metsäiseltä ja havuilta tuoksuva kuorinta soveltuu täydellisesti joulun aikaan. Jättipurkista riittää koko perheen hemmotteluun.  

DR. HAUSCHKA KASVOHÖYRYKYLPY

Erityisesti epäpuhtaalle tai tulehduksiin alttiille epätasapainoiselle iholle lomahemmottelua tuo tämä kasvohöyrykylpy, joka syväpuhdistaa ihoa. Höyrykylpy soveltuu toki kaikille ihotyypeille ja joulun jälkeen pieni detox on paikallaan monille. Höyry aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja kiihdyttää sen uudistumista sekä avaa ihohuokosia. Kaunokaisen, köynnöskrassin ja taikapähkinän yhdistelmä aktivoi ihon verenkiertoa ja tekee ihon epäpuhtauksien irroittamisesta helpompaa. Sekoita 2 ruokalusikallista tiivistettä noin puoleen litraan kuumaa vettä, jonka olet annostellut kulhoon. Anna kasvoille höyryhoitoa 5-10 minuuttia pitämällä kasvoja lähellä kulhoa, pyyhe pään päällä. Höyrytyksen jälkeen ihoa lisää puhdistava naamio on erinomainen tapa varmistaa ihon perusteellinen puhdistus. 

TATA HARPER RESURFACING MASK

Ihoa kirkastava ja epäpuhtauksia hillitsevä naamio on sekin holiday hyggeilyn luottotuote. Harmaalle, epäpuhtaalle ja väsyneelle iholle soveltuva naamio kirkastaa hetkessä. Sitä voi käyttää koko kasvoilla tai paikallisesti - esimerkiksi alkavan näppylän päällä naamio toimii tehohoitona yön yli. Usein näppy ei edes puhkea iholla naamion käytön jälkeen, mutta viimeistään se nopeuttaa myös olemassa olevien näppyjen elinkaarta iholla. Täysin luonnollinen geelimäinen naamio sisältää vaikuttavina ainesosina mineraaleja ja savea, jotka puhdistavat ihoa ja tasoittavat sen sävyä. 

WOODLOT EVERYDAY MIST SWEETGRASS

Koti-span tunnelman viimeistelee Woodlotin tuoksusuihke, jota voi suihkutella vartalolle, ympäri huonetta tai esimerkiksi vuodevaatteisiin. Katajan, seetripuun ja laventelin tuoksuyhdistelmä takaa rentouttavan spa-tuoksun omaan olohuoneeseesi.  

 

VINKKI: Mujin Pop Up -myymälä on avoinna Sofiankadulla Helsingissä 10.1.2018 asti. 

Lue myös Pinnalla: Holiday Hygge

 

Sisältää affialiate -linkkejä.

Photos / Courtesy of manufacturers, Harpers Bazaar

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU
Testissä hampaiden kotivalkaisu. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ