HELLEKESÄN PALAUTUMISVINKIT

Kolme kosteuttavinta ihonhoitotuotetta ihon palautumiseen hellekesästä. 

Loppukesästä iho voi tuntua yllättävänkin kuivalta. Auringolla on ihoa kuivattava vaikutus ja kuivuus voi päästä yllättämään kun kesälaitumelta palaa päätteen ja koneellisen ilmastoinnin ääreen toimistolle. Ihon kosteuttaminen tässä vaiheessa vuotta on kuitenkin hyvin erilaista kuin talvella. Iho ei kaipaa nyt paksuja ravitsevia voiteita tai ylellisiä öljyjä, vaan moneen ihotyyppiin toimii useampi kerros kevyempää, mutta tehokkaasti kosteuttavaa tuotetta. Avainasemassa ovat naamiot, suihkeet ja kosteustiivisteet. 

Lumene Lähde Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask - Tehokosteuttavan geelinaamion teho perustuu arktiseen lähdeveteen ja mineraalipitoiseen koivun mahlaan. Vesi-geeli koostumus tuntuu heti levitettäessä miellyttävältä kuivalla iholla, se viilentää ja raikastaa kasvojen ihoa. Naamio parantaa ihon hapensaantia, joten iho näyttää naamion jäljiltä tasaisemmalta ja virkeämmältä. Voit levittää naamion tehohoidoksi ja antaa vaikuttaa vaikka 15 minuuttia. Voit myös käyttää naamiota yönaamiona ja antaa sen vaikuttaa kasvoilla koko yön. 

MAC Prep+Prime Fix+ Coconut - Ohuen, mutta silti tehokkaan kerroksen kosteutta kasvoille tuo kasvosuihke. Suihketta kannattaa pumpata puhtaille kasvoille ennen meikkausta, mutta myös meikin päälle sitä voi lisäillä päivän aikana. Macin klassikko Fix+ uudistui kesän aikana eri versioilla; saatavana on nyt glitteristä ja hehkua korostavaa, sekä ruusun- ja kookoksentuoksuista suihketta. Toimituksen suosikki on uusi Coconut, jossa on mukana myös ihoa rauhoittavan kurkun ja vihreän teen uutteita. 

NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex - Loppukesä on myös tehotiivisteiden ja seerumien aikaa. Näissä kosteusvoiteen alle kerrostettavissa supertuotteissa kannattaa suosia esimerkiksi hyaluronihappoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, sillä se läpäisee ihon päälikerroksen helposti ja sitoo ihoon kosteutta. Hyaluronihappoa on kehossamme luonnostaan, mutta sen tuotanto vähenee muun muassa iän myötä. Kanadalainen NIOD on tiedettä innovatiivisesti hyödyntävä ihonhoitosarja, jonka hyaluronihappotiiviste on noussut best selleriksi ympäri maailman. Tiivisteen käytön huomaa ihossa nopeasti; ihosta tulee kimmoisampi ja kirkkaampi nopeasti. Ainoa miinus tiivisteessä tulee hyvin kliinisestä ja hieman erikoisesta tuoksusta, joka onneksi haihtuu pian levityksen jälkeen. Tiivisteen ansiosta NIODista tuli tämän syksyn kiinnostavimpia sarjoja, jonka jokaista tuotetta tekee mieli kokeilla ja pian!

 

Lue lisää hyaluronihaposta TÄÄLTÄ

Lue myös: Pinnalla: Hiusvinkit kesän jälkeen

 

Photos / Courtesy of Styleby editorial "Escape" by Helen Nishi, manufacturers

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ