FLOW -FESTAREIDEN KAUNEUDEN EMERGENCY KIT

Festareilla arvoon nousevat pienet kätevät tuotteet, joiden avulla pidemmänkin juhlimisen lomassa saa loihdittua raikkaan fiiliksen.  

 

The Body Shop käsidesi – Herkullisen tuoksuisia minikokoisia käsidesipulloja kannattaa piilotella laukkuihin muutenkin, mutta pieni puhdistaja on erityisesti festareiden must. Kun bajamajan käsienpesupisteen saippuapullo loppuu, tulee avuksi mangon, mansikan tai vaikka mandariinin tuoksuinen käsidesi.  

Lumene 3 in 1 gentle makeup melting wipes – Lumenen 3 in 1 -kosteusliinat ovat seuraava asia, joka festarikassiin tulisi pakata. Liinoilla onnistuu niin meikin, lian kuin käsienkin pyyhintä. Liinoilla voi freesata myös kainalot lemppari keikalla riehumisen jälkeen. Liinoista ei jää iholle tahmeaa tunnetta ja ne ovat tehokkaampia kuin tavalliset kosteusliinat.   

Lovefresh deodorantti – Kätevä matkakokoinen luonnondeodorantti sujahtaa pienempäänkin käsilaukkuun ja takaa raikkaan fiiliksen pidemmänkin festariviikonlopun aikana. Luonnondeodorantti sisältää mm. laventelia, joka rentouttaa ja rauhoittaa myös kehoa ja mieltä.    

Compeed Anti Blister Stick – Vaikka rakkolaastarit ovatkin laastaritehtaiden lahja maailmalle, voi festarioloissa kaivata vaivattomampaa suojausta hankaavilta kengiltä. Compeedin stickiä voi sivellä suoraan puikosta kovia kokeneille alueille, ilman monimutkaisempaa laastarin asetteluoperaatiota. Voidemainen koostumus suojaa ihoa hankaukselta ja turruttaa ihoalueen. 

Luca´s Paw Paw Ointment – Monitoimivoide huuliin, kynsinauhoihin, käsiin ja pieniin naarmuihin. Kosteuttava ja ihoa korjaava voide auttaa nopeasti jos juhliessa naarmuuntuu. Voide toimii myös auringonpolttamiin ja hyönteisen pistoksiin rauhoittaen ihoa ja helpottaen kutinaa. Australialaistafermentoidusta papaijasta tehtyä ihmevoidetta vaan saa käsiinsä hieman hankalasti. Onneksi muutama nettikauppa euroopassa on napannut voiteen myyntilistoilleen. 

Shiseido Sheer and Perfect Compact Foundation – Jokaisen käsilaukun luottotuote meikin korjailuun tilanteessa kuin tilanteessa. Öljytön meikkipuuteri vie kiillon mennessään kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Puuteri soveltuu kaikille ihotyypeille ja tasoittaa ihoa hyvin ohuesta koostumuksestaan huolimatta. Rasiassa olevan peilin ja mukanatulevan sienen avulla meikin korjailu on helppoa missä tahansa.

Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid SK30 – Pieni tuubi aurinkosuojavoidetta käsilaukussa pelastaa ihon palamiselta kun auringonpaiste yllättää. Auringon paistaessa ja tuntuessa erityisen kuumalta, hiero pieni määrä voidetta nenänpäähän, rintakehään ja olkapäille. Paljaille ihoalueille on toki hyvä levittää jo aamulla aurinkovoidetta, mutta pieni tuubi käsilaukussa on erinomainen yllättävien tilanteiden varalle. 

 

Poimi ideat festarimeikkiin täältä.
Poimi ideat festaripukeutumiseen täältä

Photos / Courtesy of manufacturers, PopSugar

Kommentit (0)

TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ - 1
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz. 
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY AW18: PARIISIN KOHOKOHDAT
Pariisin 14 parasta.
LUE LISÄÄ
TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: EEVA SUUTARI
Muotikuvaajan 5 kosmetiikkasuosikkia off the camera. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa maaliskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ