FLOUNCE RUNWAY: THE BEST OF RESORT 2019

Välikausimallistojen viisi parasta. 

LOUIS VUITTON. Louis Vuittonin suunnalta kuului ilouutisia viime kuussa, kun tieto Nicolas Ghesquièren uusitusta sopimuksesta julkistettiin. Ghesquière on tehnyt vakuuttavaa jälkeä erityisesti pari viime vuotta ja tuonut hyvin tunnusomaisia teemoja Vuittonin mallistoihin. Tuoreimmassa Resortissa ei ole lainkaan välimalliston tuntua, vaan vahva punainen lanka kasarivaikutteista nykyhetkeen. Mallisto ylittää odotukset ja on parhaita Resort -kokoelmia, joita olemme koskaan nähneet.

JIL SANDER. Jil Sanderin loistava vire on jatkunut 60-luvulta saakka, eikä muotitalon tuore Resort '19  tee poikkeusta. Mallisto on oivaltava kokonaisuus laadukasta räätälöintiä, skarppeja leikkauksia ja erinomaisesti mitoitettuja valuvia siluetteja. Pitkät puvunhousut ja minimalistiset sandaalit ovat kokeiltava pari, jolla voi helposti keventää volyymirikasta univormua.

GIVENCHY. Clare Waight Kellerin viimeisin mallisto Givenchylle tuo paikoitellen mieleen Célinen. Resortissa on selkeitä muotoja, kuten couturemaisia mekkoja, runsaita takkeja ja rypytettyjä bootseja. Mallisto on myös stailauksen puolesta vahvoilla: mielemme tekee testata viittaa hiihtareiden ja avokkaiden kanssa, pukea paljettitunika housujen päälle ja asustaa toppatakki massiivisella solkivyöllä.  

STELLA MCCARTNEY. Stella McCartney on työstänyt visiotaan intensiivisesti ja esitellyt vaihdellen tasalaatuisia, paikoin erittäin hyviäkin mallistoja. Uusimman Resortin neljä kohokohtaa näet yllä. Hapsu, pitsi, silkki ja soljet toimivat ihanasti pelkistettyjen puku- ja mekkolookien maustajina. Ne tekevät malliston muista elementeistä merkityksettömiä ja siirtävät katseen perusteisiin, jotka muotitalo hallitsee parhaiten. Tätä Stellaa haluaisimme nähdä lisää. 

KHAITE. Jenkkimarkkinoiden kiinnostavimman tulokkaan Khaiten lookbookeissa on ollut yhtenäinen fiilis, joka on tukenut merkin edustamaa tyylisuuntaa. Rakastamme brändejä, jotka luovat omat univormunsa. Myös Khaite jatkaa modernisoidun arkivaatetuksen lähteillä: Khaite Woman suosii nyt pliseerauksia, pitkiä neuletakkeja ja vyötettyjä bleisereitä. Resort '19 onnistuu olemaan yhtä aikaa seesteinen, kiinnostava ja sopivasti rikottu.

 

Katso myös: Flounce Runway: The Best of Pre Fall 2018

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ