FLOUNCE RUNWAY: THE BEST OF PRE FALL 2018

Kolme mallistoa, jotka puhuttelevat tänä kesänä.

CÉLINE PRE FALL '18
Phoebe Philon jäähyväiset konkretisoituvat kesä-heinäkuussa, kun suunnittelijan viimeinen mallisto tulee myyntiin. Pre Fall '18 -kokoelmaa rytmittävät modernit street -vaikutteet, tutut skarpit pukulookit, innovatiivinen patchwork ja joukko harkittuja asustehelmiä ylisuurista säkkilaukuista pisarakoruihin ja kekseliääseen jalkinedesigniin. Vaikka mallisto kuroo monia takavuosien elementtejä yhteen, se ei tunnu jäähyväismallistolta, vaan jälleen uudelta, harkitulta avaukselta. Mallisto on yhtä kunnianhimoinen kuin edeltäjänsä, mikä tekee Philosta luopumisesta entistä vaikeampaa. Hänellä olisi ollut vielä annettavaa Célinellä. 

Kertaa Phoeben suunnittelutyön tähtihetkiä täältä.

TOTEME PRE FALL '18
Vaikka Totêmen ympärillä käyvä kuhina on leipomassa niche -kiintopisteestä massabrändiä, merkki on suunnittelutyönsä valossa edelleen skandimarkkinoiden kiinnostavin tekijä. Sen osoittaa myös tuleva välimallisto Pre Fall, joka yltää laadullisesti monien suurten muotitalojen rinnalle. Totême on satsannut viime mallistoissaan kokonaisstailaukseen ja kehittänyt itselleen vahvaa, tunnusomaista muotokieltä toistaessaan tuttuja siluetteja ja varioidessaan designin perustaa. Pre Fall on selkeä siirtymä kevätmalliston rennoista lomavaikutteista vakavasti otettaviin univormuihin, joista jatkoa on luvassa syksyn päämalliston myötä. 

THE ROW PRE FALL '18
Vaatesuunnittelun pikkutarkat nyanssit on helppo havaita, kun seuraa Mary-Kate ja Ashley Olsenin kädenjälkeä. Kyse on hihan korkeudesta, takin mitasta, nappivalinnasta, painatuksen koosta. The Row'n ainutlaatuinen minimalismi rakentuu pienistä asioista, jotka merkitsevät lopulta kaikkein eniten. Pre Fall -kokoelma on synonyymi täydelliselle vaatekaapille, fiksuille investoinneille ja arjelle – nämä ovat vaatteita, joissa mennään työpaikalle, ruokakauppaan, autopesulaan ja taidenäyttelyyn. Kokoelma yltää brändin parhaimpiin, ja lookbookia tähdittävä Georgina Grenville on nappivalinta merkin kasvoksi.

 

 

Photos / Courtesy of Vogue Runway, Instagram @toteme

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ