FLOUNCE RUNWAY SS19: TUKHOLMA

Tukholman kolme parasta.

Filippa K

Tukholma näyttää menettäneen asemiaan Kööpenhaminalle, jonka muotiviikko on profiloinut itseään skandimuodin merkittävimpänä tapahtumana jo pari viime kautta. Tukholmassa näytöksensä jättivät tänä vuonna väliin ainakin Totême, Hope, Stylein, Dagmar sekä Rodebjer. Vanhoista konkareista Filippa K vakuutti kenties parhaimmalla presentaatiolla, mitä merkiltä on nähty. Lookit toimivat alusta loppuun ja kokonaisilme oli astetta trendikkäämpi kuin mitä brändi on tyypillisesti tarjonnut. Pisteitä myös onnistuneesta castingista sekä superhyvästä miesten mallistosta!

Selam Fessahaye

Positiivisessa mielessä näytöskato jätti tilaa uusille tuttavuuksille. Stylistina tunnetun Selam Fessahayen debyytti oli lumoava tekstuurinen kokonaisuus, joka varioi mielettömistä sifonkimekoista valuviin paljettipukuihin ja väritehosteiseen harsoon. 

Little Liffner

Asustepuolella suosikiksemme ylsi Little Liffner, joka järjesti näyttelyn Bukowksissa yhteistyössä Evelina Kroonin kanssa. Tunnusomainen design, mietityt yksityiskohdat ja kohtuullinen hintataso ovat nostamassa merkin osakkeita samalla tavalla kuin APC ja ATP viime vuosina. Parasta antia olivat pienet boksimaiset käsilaukut, jotka ovat tulleet jäädäkseen myös seuraavalle kaudelle.

 

Katso myös Kööpenhaminan näytöskooste TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Fashionweek.se

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ