FLOUNCE RUNWAY SS19: KÖÖPENHAMINA

Köpiksen neljä kiinnostavinta.

Mark Kenly Domino Tan

Välivuoden viime kevään näytöksistä pitänyt MKDT Studios on Tanskan niche -helmi, joka kannattaa painaa mieleen. Design on kuin yhdistelmä Tibiä, Jacquemusta ja The Row'ta, mutta silti omannäköinen ja riisutun raikas kirjavan Köpis-muodin keskellä. Ylipitkien prässihousujen ja sandaalien yhdistelmä kiinnostaa myös ensi kesänä, sen lisäksi tekee mieli testata maata vilistävää telttahametta sekä valkoisia pellavahousuja.

Cecilie Bahnsen

Köpiksen kestosuosikki Cecilie Bahnsen on edelleen se sama holiday mood boardillamme keikkuva kärkinimi kuin vuosi takaperin. Liian nopeaan uudistumiseen nojaavassa design-kentässä on vain positiivista löytää pysyvyyttä ja tunnusomaisia signature -siluetteja, joita kierrätetään vuodesta toiseen – aivan kuten Bahnsen, joka on keskittänyt koko brändinsä volyymimekkojen ympärille ja uudistunut verrattain vähän. Silti suunnittelijalta olisi jo odottanut jotain pientä uutta avausta. Bahnsenin SS18 tuntui todella ainutlaatuiselta, SS19 lähinnä toisinnolta, jonka voi kiteyttää neljään lookiin. Toivottavasti seuraavassa syysmallistossa nähdään ainakin takkeja! Bahnsen on tullut jäädäkseen ja tunnusomaista designia voisi jalostaa vielä huomattavasti pidemmälle.

Ganni, Saks Potts

Aitoja ja autenttisia Tanska-vaikutteita tarjoilivat Ganni ja Saks Potts. Gannin näytöksessä nähtiin moderneja trekking -vaikutteita, jotka ovat selkeästi tuloillaan oleva suuntaus lenkkarimanian jatkeena. Rehellinen ulkoilutakki kiinnostaa trenssien ja nahkarotsien jälkeen välikausien uutena tuttavuutena. Saks Pottsille iso miinus siitä, että he käyttävät tuotannossaan edelleen aitoa turkista. Brändi on kuitenkin taiteelliselta puolelta Kööpenhaminan kärkikastia ja vastasi tänäkin vuonna yhdestä hienoimmista näytöskokonaisuuksista.

 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ