FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS19

New Yorkin kolme parasta.

The Row

Minuutin hiljainen hetki The Row'n malliston kunniaksi.

Olssenien valtava kunnianhimo jokaista vaatekappaletta kohtaan nousee esiin vuosi vuodelta vahvemmin ja erottuu edukseen aikana, jolloin mallistoissa yleisesti nähdään jonkin verran täytelookeja. SS19 on virheetön ja ylväs kokonaisuus volyymirikasta designia, jossa on paljon näkökulmaa erityisesti silueteissa ja pituuksissa. Mallisto inspiroi kerrostamaan kevyitä settejä ja toisaalta alleviivatun raskaita vaatekappaleita yhteen. Saskia de Brauw on nappivalinta tämänkin kokoelman kasvoksi.

The Row, ethän koskaan muutu. 

Proenza Schouler

Toinen vahva suosikki. New Yorkiin palanneen Proenza Schoulerin kevätkokoelma vakuutti erityisesti stailauksensa ja castinginsa osalta. Tykästyimme rypytettyihin nahkabootseihin sekä uusiin laukkumalleihin, jotka toimivat hyvin kellohelmojen, nahkaisten liivien ja pestyn denimin seurana. Näytöksen toista lookia, Tasha Tilbergin yllä nähtyä farkkupaidan, pitkän liivin, hameen ja saappaat yhdistävää settiä tekee mieli testata jo tänä syksynä. 

Khaite 

Kokonaisuutena New York oli tänä vuonna pliisu ja tutut nimet Calvin Kleinista Tibiin ja Gabriela Hearstiin jäivät kauas viime vuoden tasostaan. Moni lookbook oli vahvempi kuin varsinaiset näytökset – myös Khaiten SS19, joka on kenties lempparimme merkin kaikista tähänastisista mallistoista. Mieletön läpinäkyvä crocket -mekko ja punainen laskosunelma ovat askelia eteenpäin brändin tutuista, kulmikkaista puvuntakeista, jotka jatkavat myös ensi kaudella. 

 

Katso myös Skandinavian näytöskoosteet Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ