FLOUNCE RUNWAY: MILANO SS19

Milanon neljä kiintopistettä.

Jil Sander

Italian kestosuosikkimme piti pintansa myös tänä vuonna. Lucie ja Luke Meyerin luotsaama Jil Sander onnistuu uudistumaan joka kausi siitäkin huolimatta, että talon estetiikka nojaa hyvin virtaviivaiseen minimalismiin. Tällä kaudella korokepohjaiset flip flopit yhdistettiin massiivisiin puvunhousuihin. Suorien hameiden linjaa jatkettiin sifonkisilla säärystimillä. Ohuet neuloslookit kerrostettiin pudotetun vyötärölinjan kautta ja struktuuriset kauluspaidat jätettiin hihansuista kulmikkaiksi. Upea mallisto jokaista yksityiskohtaa myöten. 

Prada

Pradalta nähtiin hieman edellisvuotta riisutumpi mallisto, mikä ilahdutti puettavuudellaan ja hyvin leikatuilla peruselementeillään. T-paidat paritettiin minihameeseen ja polvisukkiin, läpinäkyvän sifonkimekon ja boksereiden yhdistelmä palautettiin arkistoista tähän päivään. Kokoelman painopiste oli asustuksessa, jossa uudet laukkumallit ja kookkaat hiuspannat varastivat huomion. Prada tuntuu vuosi vuodelta nuorekkaammalta, vaikka toisinaan kaipaammekin takavuosien runsaampia, monimutkaisempia lookeja.

Etro

Kaksi lempityyliä Etrolta. Lierihatulta muotonsa lainannut kalastajalakki ja kimonomainen kukkamekko löytyvät mood boardiltamme ensi keväänä. 

Agnona

Agnonan valuvat silkkiasut ja pliseeraukset yhdessä lenkkitossujen kanssa toivat kotoisasti mieleen Skandinavian ja Köpiksen katumuodin. Giedre Dukauskaitella nähty kynähameen, poolon ja ylimitoitetun safaritakin yhdistelmä olisi ihana välisesongin univormu jo tähän syksyyn sovellettavaksi.


 

Lisää näytöskoosteita löydät TÄÄLTÄ. 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa lokakuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: LOKAKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 9 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn messutarjouksista. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: LOKAKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ