FLOUNCE RUNWAY: LONTOO SS18

Muotikuukausi jatkuu Britanniassa. Listasimme Lontoon kiinnostavimmat brändit, trendit ja lookit.

J.W ANDERSON. Omalta osaltaan kevään cut out -leikkaustrendiä luovan J.W Andersonin kevätkokoelma on samaan aikaan huoleton ja harkittu, maanläheinen mutta voimakas. Mallisto rakentuu kerrostuksille, rypytyksille ja nyöreille, hyvin valuville silueteille ja toisaalta istuville bustier -yläosille. Odotuksemme ovat aina korkealla J.W Andersonin suhteen – tämä ei yltänyt miehen parhaaksi mallistoksi, mutta näkyy taatusti jollain tavoin kevään trendikartalla.

SIMONE ROCHA. Simone Rocha on juuri niitä brändejä, jotka loistavat näytöslavoilla, mutta vaipuvat unohduksiin ostotilanteissa. Tänäkin vuonna merkin kevätkokoelma ylsi Lontoon parhaimmistoon – suosikkeinamme valkoiset kermakakkulookit ja helmisomisteet, jotka taipuvat yhdessä ja erikseen muuhunkin kuin morsiuspukeutumiseen. Yksityiskohdissa nähtiin runsaasti myös irtoruusukkeita ja päällekkäin puettuja tuplamekkolookeja. Ensi kaudella kerrostamme kesäkoltun päälle harsotrenssin!

TOPSHOP UNIQUE. Topshop Unique kumartaa kevätkokoelmallaan 90-luvun yöelämälle – runwaylla nähtiin runsaasti minimekkoja, höyhensomisteita, kiiltonahkaa ja samettia. Mallisto on kaunis sekoitus rouheita ja moderneja bilelookeja, joiden vaatekappaleet toimivat eri käyttötarkoituksissa myös yksinään. Must have? Kiiltäväpintainen, korkeakauluksinen verkkatakki, joka tuodaan ensi keväänä lenkkipoluilta clubeille. Petroolinsininen tekee värinä uutta tuloaan.

JOSEPH. Muotiviikoilla kohtaa vain harvoin malliston, jonka lookeista tekisi mieli kotiuttaa jokaikinen. Tällaiseksi yltää tällä kaudella brittisuosikkimme Joseph, jonka kevätkokoelmasta spottasimme pukulookien ohella joukon läpinäkyviä shearling -mekkoja, toispuolisia bleiserilookeja ja pitkiä trenssitunikoita. Haavelistalla erityisesti safarivaikutteinen kokopuku ja laventelinliila nahkatakki!

BURBERRY. See-now-buy-now -sykliin siirtynyt Burberry esitteli Lontoossa September 2017 -syysmallistonsa, joka on välittömästi ostettavissa. Pari viime kautta ovat olleet Burberrylle uudistumisen paikkoja, tutun tartan -ruudun uinuessa kaukana kultavuosistaan. Nyt brändi tekee selkeästi uutta tuloa: Christopher Bailey on modernisoinut ikonisen kuosin tähän päivään uudistamalla eritoten asustetuotantoa ja hiomalla vaatemalliston tartan -yksityiskohtiin aiempaa ajankohtaisempaa – ja kenties it-tuoteystävällisempää - otetta. Tätä vauhtia Burberry palaa valokeilaan jo lähivuosina.

 

Katso myös muut muotiviikkokoosteet Kööpenhaminasta, Tukholmasta ja New Yorkista.

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HEINÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE
Suojaa hiuksesi auringolta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: HEINÄKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS HAUTE COUTURE AW18
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ