FLOUNCE RUNWAY: KÖÖPENHAMINA SS18

Syksyn näytösrupeama alkoi Kööpenhaminasta – listasimme kiinnostavimmat brändit, trendit ja lookit.

CECILIE BAHNSEN. Ensi kevään must have? Minimittainen volyymimekko! Näytössuosikiksemme tänäkin vuonna yltänyt Cecilie Bahnsen kävelytti runwaylle joukon lyhyitä maksimekkoja, puhvihihoja, kerrostettua sifonkia ja runsaita siluetteja. Prinsessavaikutteet karisivat laadukkaalla stailaustyöllä – runsas mekkokin taipuu katu-uskottavaksi saadessaan seurakseen tanskattarien ykköskombinaation; sukat ja lenkkarit.

SAKS POTTS. Suurnostetta nauttiva Saks Potts tuo mieleen Acne Studiosin ja Célinen – mallistot ovat samaan aikaan sekä ultranaisellisia että rosoisen rouheita. Brändille tunnusomaiset muhkeat turkkitakit paritetaan sulaviin silkkihelmoihin ja minimalistisiin linsseihin. Ensi keväänä yhdistelynormeja ja sesonkirajoja rikotaan aiempaa vapaammin – tämä jos jokin on skandimuotia parhaimmillaan. 

BY MALENE BIRGER. Odotettu kestosuosikki By Malene Birger jatkoi nousukauttaan puettavalla, vahvasti brändin identiteettiä heijastelevalla mallistolla. Kuin jatkeena viime vuodelle, Birger sekoitteli runsaasti elementtejä resort -loman ja bisnespukeutumisen välimaastossa – nahkableiserin ja safarihousujen liitto tai pukulookin eriparisuus inspiroivat testaamaan omankin garderobin antimia luovemmin ympäri vuoden.

GANNI. Tanskalaisen muodin pääpuheenaiheeksi viime vuonna noussut Ganni yllätti positiivisesti edellisvuotta hienostuneemmalla kokoelmalla. Ensi kaudella annetaan mahdollisuus lantiofarkuille ja napapaidoille, toisaalta kerrostetaan yhteen runsaskuosiset mekot, housut, poolot ja bleiserit. Gannin kaltainen trendejä varioiva, kokeileva skandimuoti haastaa nyt toden teolla ruotsalaista minimalismia ja less is more -ajattelua.

 

DESIGNERS REMIX. Kun vähäeleiseen käyttövaatemuotiin lisätään oikeanlainen väripaletti ja hyvä stailaustyö, lopputulos ei voi olla muuta kuin onnistunut. Androgyynisyyttä ja feminiinisyyttä kauniisti yhdistellyt Designers Remix ylsi muotiviikon yllättäjiin – testilistallemme nousi ainakin kokovihreä (!) college-look sekä marjapuuronpunaisen ja keltaisen liitto. Ekstrahuomio myös mallien hyvin célinemäisistä polkkatukista, jotka ovat ehdottomasti seuraavan kauden the next big thing!

 

Photos / Courtesy of Copenhagen Fashion Week, Vogue Runway

Kommentit (0)

WE'RE FLOUNCE – KAUNEUSTOIMITTAJAN KOSMETIIKKAKAAPILLA
Paras seerumi, poskipuna tai hoitoaine? Kauneusgurumme Eevis jakaa omat tähtituotteensa.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: LONTOO SS18
Viisi näytössuosikkia Lontoosta.
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA IDA RANTALA
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. Esitimme 20 pikakysymystä muotitoimittajallemme Ida Rantalalle.
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA EEVIS LIEDES
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. 20 pikakysymykseen vastaa nyt kauneustoimittajamme Eevis Liedes.
LUE LISÄÄ