FLOUNCE RUNWAY AW18: LONTOON KOHOKOHDAT

Lontoon kuusi parasta.

Muotitoimittajan suosikki: REJINA PYO 
Lontoo osoitti voimansa niche - ja underground -merkkien teemakaupunkina. Monien nimekkäiden muotitalojen sijaan valitsimme parhaaksi mallistoksi Rejina Pyon syyskokoelman, joka kokonaisuudessaan kultivoi käyttövaatekirjon uusiksi leikkauksilla ja hyvällä asustuksella. Miniatyyrikokoiset kantoboksit ja pitkulaiset säkkilaukut, nahkabaskerit ja kulmikkaat bootsit antoivat hyvän kontrastin pitkille trensseille, kynähameille ja kauluspaidoille. Runwaylla nähtiin paljon toimivia tehosteita, kuten vinoja nappirivejä ja toispuolisia väriefektejä. Rejina Pyo on kuin arkisempi versio Célinesta – skarppi, puettava ja hillitysti hienostunut.

Parhaat lookit: MULBERRY, ROKSANDA, ERDEM, J.W ANDERSON
Muotiviikkoja rytmittävät usein vain muutamat huippumallistot, jolloin yksittäiset lookit kasvattavat merkitystään näytöskirjossa. Mulberryn keltainen dressed up pajama ja muut rypytetyt vaatekappaleet toimivat hyvin yhteen merkin lanseeraaman laukkumalliston kanssa. Lontoossa esitelty kokoelma on SS18 ja saatavilla heti. Roksandalla nähtiin ylellisiä takkeja ja ilmavia silkkivaatteita, joista edukseen erottuivat syvät marjanpunaisen ja hohtavat sinisen sävyt. Erdem otti paikkansa toimituksen printtisuosikkina: pilkullinen sifonki toimi kukka- ja ruutukuosin seurana, ja innostaa ohuisiin kerrostuksiin ensi syksynä. J.W Anderson oli Lontoon isoin pettymys monen onnistuneen kauden jälkeen. Kermanvaalea poimutettu mekko cowboy -bootseilla oli paras bongaus merkin syysrunwaylta.

Nosteessa: PALMER HARDING
Palmer Harding – nimi, joka painaa mieleen. Verrattain tuore muotiviikkotulokas räätälöi miesten kauluspaidat naisten muotiin leikkausten ja laskostusten kautta. Merkin takana olevat Levi Palmer ja Matthew Harding ovat Central Saint Martinsin kasvatteja ja heidät tunnetaan paita-innovaattoreina brändin alkutaipaleelta saakka. Syksyn runwaylla työstetyt yläosat saivat seurakseen silkkihelmat ja sirot avokkaat, jotka pitivät siluetin kauniina läpi malliston.

 

Katso myös New Yorkin kohokohdat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ