FLOUNCE RUNWAY AW18: KÖÖPENHAMINAN KOHOKOHDAT

Köpiksen viisi parasta.

Toimituksen suosikit: Cecilie Bahnsen ja Designer's Remix
Kööpenhamina jätti viime vuotta kylmemmäksi: monet suurnimet By Malene Birgerista Freya Dalsjoon jäivät kauas siitä, mihin ovat yltäneet edellisinä kausina. Suosikiksemme nousi Cecilie Bahnsen – brändi, jonka volyymileikkauksia ylistimme jo viime kesänä. Bahnsenin esiintulo toisti tunnusomaista linjaa, tehden röyhelöistä coolin vaihtoehdon myös vähemmän tyttömäisille pukeutujille. Myös Designer's Remix vakuutti: hyvin stailattu näytös piti sisällään runsaasti ruutukuosia sekä voimistettuja pastellitehosteita. Runway try! Hame takin päällä – asia, jota testata tänä vuonna. 

Sesongin siluetti Gannilta
Taatun köpis-tyylin ainesosat: laskeutuva kukkamekko ja XXL-lenkkarit. Katumuotisuosikki Ganni jatkaa matkaansa tanskalaisen muodin perikuvana. Syysmallisto oli edellisvuotta riisutumpi ja aikuismaisempi, siluetin säilyessä silti pitkälti samana missä Ganni girl on aina edustanut. Ensi syksynä erilaiset takkipituudet kerrostetaan päällekkäin, pukulookeissa pidetään silmällä kiiltopintoja ja jalkaan sujautetaan jykevät bootsit tai tennarit.

Paras kampanja: Saks Potts fall 2018
Saks Pottsilta ei nähty tällä kaudella varsinaista näytöstä, vaan Collection 9 esiteltiin videon ja kampanjakuvien kautta. Sky Ferreiran tähdittämä lookbook on hunajaa vintage-faneille – kuvista paistaa Saks Pottsin voimakas brändivisio, jossa design kietoutuu vahvasti kontekstiin ja esittämisen tapaan. Collection 9 sisältää upeita silkkivaatteita sekä muutamia jo saatavilla olevia asusteita.

Nosteessa: Han Kjøbenhavn
Köpiksen oma niche -kulttibrändi Han Kjøbenhavn on Skandinavian oma Vetements: uskalias, rohkea ja rajojarikkova kokoelma oli jälleen hyvin unisex, vaikka merkiltä löytyy nykyään myös naistenvaatemallisto. Stailaustyö oli vahvaa ja visiollista: lempparilookimme koostui työstetystä farkkutakista ja pussitetuista housuista, tehostejipponaan valkoiset sukat ja remmisandaalit.

 

Katso myös Tukholman kohokohdat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Copenhagen Fashion Week, Vogue Runway, Costume, Instagram @eevisliedes @vibedabelsteen

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ