FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI

Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus Fashion in Helsinki käynnistyi tänään keskiviikkona. Kyseessä on Pre Helsingin, Helsinki New'n, Aalto Yliopiston ja Business Finlandin yhteishanke, joka kokoaa yhteen kotimaisen suunnittelun kiinnostavimmat toimijat ja tulokkaat. 

JUSLIN MAUNULA X ARTEK POP UP
Suomalaisduo, jonka kädenjälki on kiehtonut meitä erityisen paljon tänä vuonna. Laura Juslinin ja Lilli Maunulan nimikkobrändi Juslin Maunula avasi pop up -kaupan Artekin tiloihin, jossa myynnissä on rajattu erä uusimman malliston tuotteita. Erittäin onnistuneen SSAW18 -kokoelman pääset katsomaan kokonaisuudessaan täältä. Suunnittelijat ovat tavattavissa Artekissa perjantaina klo 15-17.

Pop up avoinna 21.- 26.5. Artekin myymälässä osoitteessa Keskuskatu 1 B. Vapaa pääsy.

TEKSTIILI18 EXHIBITION
Tekstiili18 -näyttely esittelee Aalto Yliopiston laajaa tekstiilisuunnittelun osaamista muodin, sisustuksen, taiteen ja tieteen näkökulmista. Professori Maarit Salolaisen kuratoimassa näyttelyssä on läsnä vahva muodillinen näkemys sekä tekstiilirakenteiden, materiaalien ja valmistusmenetelmien syvällinen tuntemus.

Näyttely avoinna 21.- 27.5. Turbiinisalissa osoitteessa Tallberginkatu 1. Vapaa pääsy.

PRE HELSINKI CAST AWAY PRESENTATION
Uunisaaressa järjestettävä Cast Away -presentaatio on uudistuneen Pre Helsingin lanseeraustapahtuma, joka toteutetaan suunnittelijoiden välisenä yhteistyönä. Mukana nähdään Saara Lepokorpi, Matti Liimatainen, Reeta Ek, Wataru Tominaga, Laura Väinölä sekä Jaana

Presentaatio järjestetään Uunisaaressa 24.5. klo 20, liput ja lisätiedot täältä.

PUT ON A PEDESTAL – FINNISH FINE JEWELLERY INSTALLATION
Koru- ja kukkahifistelijän must see. Suomalaisen korumuotoilun raikas yhteistyö-installaatio tuo yhteen neljä itsenäistä korusuunnittelijaa ja floristin. Korut on valmistettu käsin Helsingissä kullasta, hopeasta ja jalokivistä. 

Näyttely avoinna 19. - 27.5. World of TRE -myymälässä osoitteessa Mikonkatu 6. Vapaa pääsy.

NÄYTÖS18 
Suomi-muodin tapahtumaviikko huipentuu tuttuun tapaan Aalto Yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun vuosittaiseen Näytökseen. Lippujen suhteen onneaan kannattaa kokeilla Facebook-sivulla Näytös18 tai katsoa tapahtuma suoratoistona Aalto Yliopiston Facebookissa. Näytös18 X SSAW after partyt järjestetään Kaikussa perjantaina klo 22.30 alkaen.

Näytös 25.5. klo 21 Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1.

 

Katso koko ohjelma-aikataulu täältä.

Photos / Courtesy of Osma Harvilahti for Juslin Maunula

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ