ESITTELYSSÄ: MUOTITALOJEN PARHAAT SISARBRÄNDIT

Huippumuotitalojen sisarbrändit ovat vakiinnuttaneet paikkansa edullisemman muotitarjonnan saralla. Valitsimme kolme suosikkia.

–--

Muotibrändien tuotetarjonta kategorisoituu yhä pienempiin segmentteihin. Alus-, urheilu- ja lastenvaatteiden kasvumarkkinoiden ohella lähivuosien trendinä lifestyle -tuotteiden voidaan nähdä yleistyvän: jo nyt Céline asustaa katumuotitähdet villaviltillä, Dolce&Gabbana valtaa elintarvikepuolta ja Louis Vuitton tuo markkinoille sporttivälineitä ja pienlahjatavaroita. Siinä missä kattobrändi puhuttelee koko kohderyhmää, muotitalon sisarbrändi tarjoaa edullisempia mallistoja ja usein myös astetta puettavampaa designia.

ISABEL MARANT ÉTOILE
Autenttisimmillaan emomerkin jalanjäljissä kulkee Isabel Marantin Étoile. Edullisempi sisarbrändi on onnistunut säilyttämään alkuperäismerkin pariisilaisen dna:n – monet Marantin päämalliston runway -tuotteista jalostuvat Étoilessa omiksi versioikseen, jotka parhaimmillaan yltävät varioituinakin emomerkin tasolle. Erityisen ihanalta näyttää ensi kevään lookbook (kuvissa), joka nostaa myös Étoilen stailaustyön astetta korkeammalle.

Tutustu: Net-a-Porter / Matches Fashion / My Theresa / The Outnet

VICTORIA VICTORIA BECKHAM
Sisarbrändin yleisin ongelma on olla yltiökaupallinen ja siten liian kaukana emomerkin edustamasta tyylisuunnasta. Vastikään uudelleenbrändätty Victoria Victoria Beckham on onnistunut säilyttämään kattobrändille tunnusomaisen eksklusiivisuuden, mikä näkyy pitkälle kehitetyssä suunnittelutyössä, materiaalivalinnoissa ja lookbookeissa. Huippuarvosteluja kriitikoilta kerännyt VVB on emomerkkinsä veroinen, mikä näkyy paikoitellen myös korkeana hinnoitteluna.

Tutustu: Net-a-Porter / My Theresa / The Outnet

MM6 MAISON MARGIELA
Maison Margielan MM6 tunnettiin alunperin emobrändinsä sporttisempana pikkusiskona. Nyttemmin sisarmerkki on kasvanut tunnettavuudeltaan ja hitsautunut suunnittelultaan entistä lähemmäs Margielan dna:ta. Nykymuotoinen MM6 sisältää rouheita käyttövaatteita ja sesonkitrendejä. Myös ensi kevään lookbook (kuvissa) enteilee hyvää tulevasta – sisarbrändeistä kuoriutuu vakavasti otettavia merkkejä, jotka kehittyvät kattobrändiensä rinnalla itsenäisiksi brändiyksiköiksi.

Tutustu: Net-a-Porter / Matches Fashion / The Outnet

 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #3
Warm summer nights.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY SS19: KÖÖPENHAMINA
Köpiksen neljä kiinnostavinta.
LUE LISÄÄ
KEEP THE GLOW - PÄIVITÄ MEIKKIVOITEESI LOPPUKESÄÄN
Kolme suosikkiamme loppukesään.  
LUE LISÄÄ
PINNALLA: HIUSVINKIT KESÄN JÄLKEEN
Parhaat tuotteet hiusten muotoiluun ja hoitoon kesän jäljiltä. 
LUE LISÄÄ