ESITTELYSSÄ: KORUBRÄNDIEN KOLMEN KÄRKI

Rosoiset linjat ja väkevät lookbookit yhdistävät uusia korumuotoilun kiintopisteitä. 

ALL BLUES
Fredrik Nathorstin ja Jacob Skraggen vuonna 2010 perustama All Blues nauttii nostetta Skandinaviassa ja sen ulkopuolella. 1600 euron lainarahalla pystyyn laitettu sivuprojekti vakiinnutti asemansa Ruotsissa, missä jazzin ja bluesin tahdissa syntyneet esikoismallit saivat nopeasti jatkoa. Viimeistään vuonna 2015 All Blues teki läpimurtonsa Acne Studiosin kanssa toteutetun yhteistyön myötä. All Blues lanseeraa kausittain mikromallistoja päämallistonsa oheen: Ruined Omelette, Snakes, Ellipse ja Geometry saivat vastikään seurakseen Flag Tricoloren. Valikoimalla on vahva potentiaali arkikoruina – toimitukselta suositus erityisesti rosoisille Rectangle ja Square -korvakoruille sekä hiussoljille. Korut valmistetaan käsityönä Tukholmassa ja materiaaleina käytetään hopeaa ja kullattua hopeaa.


Rectangle small 230,- / Ellipse 610,- / Fat baby snake 320,-

ALIGHIERI
Harvoin näkee tarinallisesti yhtä pitkällevietyä brändi-ideologiaa kuin mihin Alighierin koko olemassaolo on rakentunut. Vuonna 2014 lanseerattu korumerkki pohjautuu Dante Alighierin narratiiviseen Divine Comedy -runokokoelmaan. Brändin takana oleva lontoolainen Rosh Mahtani on entinen stailisti, jonka tausta näkyy vahvasti merkin lookbookeissa – erityisesti tuorein The Lost Dreamer AW17 on mieletön taidonnäyte, jonka pariin haluaa palata aina uudelleen. Mallisto on kiinnostava, rosoinen ja melankolinen, sopivasti omalaatuinen ja silti jokseenkin trendikäs. Jokaisella kategorialla on helmensä: toispuoliset korvakorut, suuret amuletit ja massiiviset sormukset kaikki jollakin tapaa puhuttelevia.


Infernal storm n. 395,- / Storyteller n. 192,- / Flashback n. 220,-

REPOSSI
Toinen lookbook -helmi, Gaia Repossiin henkilöityvä Repossi on italialainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat 1920-luvulle. Maalausta ja arkeologiaa Pariisissa opiskellut Gaia nimitettiin Repossin korutalon luovaksi johtajaksi vain 21-vuoden iässä. Sen jälkeen merkki on nauttinut kansainvälisestä nosteesta muotialan vaikuttajien ja nyttemmin myös kuluttajien keskuudessa. Ylellinen valikoima nojaa täysmateriaaleihin ja timantteihin, monet tuotteista ovat saatavilla tilauksesta. Giedre Dukauskaiten tähdittämä lookbook palvelee merkin eksklusiivista designia, joka erottuu edukseen monista perinteisemmistä artesaanitaustan omaavista korutaloista.


Technical berbere 3600,- / Berbere 2400,- / Harvest 2300,-

 

Photos / Courtesy of the brands, Instagram @allbluesofficial @gaiarepossi

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY AW18: LONTOON KOHOKOHDAT
Lontoon kuusi parasta.
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KASVOÖLJY
Parasta mitä voit antaa ihollesi juuri nyt. 
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR´S PICK: MARIMEKKO for CLINIQUE
Suomalaista suunnittelua kansainvälisen kosmetiikkajätin huulipunissa. 
LUE LISÄÄ