ESITTELYSSÄ: 10 X KESKIHINTAINEN LUKSUSLAUKKU

Unelmalistalla laatulaukku, jonka hintalappu ei kohoa tuhansiin? Listasimme parhaat brändit ja tuotesuosikit.

ATP ATELIER
Kovaa nostetta jo parin vuoden ajan nauttinut ruotsalaismerkki ATP Atelier ansaitsee kehunsa keskihintaisten luksusjalkineiden ja -laukkujen valmistajana. Brändi lanseerasi juuri upouuden, eksklusiivisen laukkulinjaston, jonka malleissa on designer -veskojen tuntua, mutta hinnat kohoavat korkeimmillaan 500 euroon. Tilata voit kätevästi verkkokaupasta.

A.P.C
Pariisilaisen A.P.C'n huippusuosittu Demi Lune -olkalaukku sekä uudempi Geneve vakuuttavat minimalistisella puolikuu -muotoilullaan, joka on sekä ajankohtainen että aikaakestävä leikkaus arkilaukulle. APC valmistaa varteenotettavia on-the-go -veskoja, joiden hintahaarukka pyörii 300-500 euron tuntumassa. Laukkuja pääset hypistelemään BEAM -liikkeessä Helsingin Erottajalla.

 

MANSUR GAVRIEL
Katutyylihitiksi pari vuotta sitten noussut Mansur Gavrielin bucket bag on edelleen potentiaalinen valinta keskihintaiseksi designer-laukuksi. Brändin valikoimiin kuuluu myös joukko muita laatumalleja, joista useimpien hinnat kuitenkin pomppaavat 1000 euron tuntumaan. Myynnissä mm. Net-a-Porterilla.

 

LOEFFLER RANDALL
Leikkisämpää designia metsästävän kannattaa tutustua jenkkimerkki Loeffler Randalliin, jota myydään myös mm. Net-a-Porterilla ja Zalandolla. Brändi on hyvä vaihtoehto edullisemman budjetin statement -veskaa tai kepeää kesäkassia etsivälle: laukkumalliston helminä nähdään pompom -clutchit, olkalaukut ja rantakassit. 

MARIMEKKO
Marimekon laukkumallistot ovat ilahduttaneet aidosti viime sesonkeina: Karla -laukun lisäksi kiinnostavimmiksi malleiksi nousevat mm. punottu Tinja sekä nahkainen Soile. Brändin nauttimaan nousukiitoon suhteutettuna hintahaitari on pysynyt erittäin kohtuullisena. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @marimekkodesignhouse @apc_paris @mansurgavriel @loeffrelrandall

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ MIKRONEULAUS
Vieraskirjoittajamme Emmi-Liia Sjöholm testaa kauneuden kiinnostavimpia ilmiöitä ja raportoi niistä. 
LUE LISÄÄ
LUO TYYLI: KEVÄTMUODIN AVAINLOOKIT RUNWAYLTA
Sesongin parhaat univormut Calvin Kleinilta, Jacquemukselta ja Célinelta.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: AURINKOLASIT
Sesongin aurinkolasimuoti kumartaa kapeille ysärilinsseille ja pastellisille aviaattoreille.
LUE LISÄÄ
BEAUTY LESSON: MEIKITÖN KESÄEHOSTUS
No make up -kesälookiin totuttelua jo kevätauringossa. 
LUE LISÄÄ