EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ FOREO UFO

Vieraskirjoittajamme Emmi-Liia Sjöholm on freelance-kirjoittaja, joka testaa puolestasi kauneuden kiinnostavimpia ja puhutuimpia ilmiöitä ja raportoi niistä.

Myönnetäänpä heti alkuun, etten juurikaan pidä sheet maskeista eli kangasnaamiosta. Ymmärrän, että tämä aiheuttaa järkyttyneitä huokauksia - ainakin kollegani Eevis Liedeksen suunnalta. Märkä rätti naamalla makoilu ei tunnu minusta hyvältä - naamiosta valuu nestettä aina pitkin kaulaa, ja jos en malta pysyä paikoillani, harso alkaa aina lerpattaa.

Foreon Ufo on siis tehty juuri minulle. Kasvojenpuhdistuslaitteistaan ja sähköhammasharjoistaan tunnettu ruotsalainen Foreo on myynnissä 35 maassa. Sen suurin ostovoima on Aasiassa, josta sheet maskitkin ovat kotoisin. Ei siis ihme, että Foreokin on iskenyt nyt kangasnaamiomarkkinoille. 

Ufo tosin mullistaa koko homman. Brändin suunnittelijat ovat kokeneet naamiot nykyisellään yhtä ärsyttävinä kuin minä ja kysyvätkin, ovatko sheet maskit parasta, mitä meille on tarjota vuonna 2018?

Foreo Ufo on pieni kämmeneen sopiva kotikäyttöinen hoitolaite. Pyöreä kangasnaamiopala sovitetaan siihen kiinni muovisen renkaan avulla ja sitten tehoaineet imeytetään ihoon pyörivin liikkein 90 sekunnissa. Ei siis 20 minuutin odottelua kylmä kääre kasvoilla. Ihanaa, sanon minä!

Ufo lämpenee ensin, jotta ihohuokoset laajenevat ja päästävät tehoaineet imeytymään paremmin ihoon. Sitten se hieroo muista brändin laitteista tutun T-Sonic-värähtelyn avulla ja lopuksi Ufo viilenee supistaen ihohuokosia ja laskien turvotusta. Samalla laite hoitaa ihoa led-valon avulla. Punainen auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä, vihreä kirkastaa ihon sävyä ja sininen valo hävittää iholta bakteereja eli sopii täydellisesti akneiholle.

Valon väri määräytyy sen mukaan, mikä naamio on käytössä. Oikean hoitomuodon voi valita Ufolle tarkoitetun puhelinsovelluksen kautta. Toistaiseksi Foreo myy naamiot itse, mutta he toivovat löytävänsä jatkossa hyviä yhteistyökumppaneita.

”iPhoneenkin voi ostaa kuoret muilta valmistajilta. Foreon tavoite on tarjota tulevaisuudessa erinomainen hoitolaite, johon voi ostaa yhteensopivia naamioita eri brändeiltä”, Foreon Suomen PR-vastaava Clara Sandell kertoo.

Olen selvästi juuri Ufon kohderyhmää, sillä rakastun laitteeseen heti. Olen kaivannut juuri sen kaltaista tehokasta mutta nopeaa hoitoa iltoihin. Erehdyin kerran menemään kolmen tunnin (!) kasvohoitoon, mikä oli yhtä tuskaa. Kaipaan tehokasta toimintaa. Pienen lapsen äitinä minulle on oikeastaan stressittömämpää jättää aikaa muuhun.

Ihoni on voinut Ufon myötä loistavasti, tosin kasvoni ovat hehkuneet muutenkin aiempaa enemmän sokerittoman ruokavalion myötä. Täysin varmuudella en voi siis kiittää pelkästään Ufoa säkenöivästä peilikuvasta. Mutta mielikuvani kangasnaamioista se on muuttanut täysin. Eli ainakin yhden sheet mask -ankeuttajan (kauneus)elämän brändi on pelastanut.

Foreo Ufo 279€ ja kangasnaamiot 9,90€ / 6kpl

 

Lue Emmi-Liian aiemmat jutut tästä

Seuraa Emmi-Liian henkilökohtaista kosmetiikan testilaboratoriota Instagramissa @lempilaboratorie

 

Photos / Courtesy of  Emmi-Liia Sjöholm

 

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ