BEAUTY RUNWAY - NEW YORK, LONTOO, MILANO & PARIISI AW18

Kauneuden jättikooste - New York, Lontoo, Milano ja Pariisi samoissa kansissa. Näistä tyyleistä inspiroiduimme. 

VÄRIÄ LUOMIIN. Laventelin lilaa, kirkasta oranssia, harmonista vihreää, kimaltelevaa pinkkiä... Luomiväri on ehdottomasti seuraavan sesongin next best thing ja näkyi monessa näytöksessä kautta eri viikkojen. Aloita pehmeillä sävyillä totuttelu jos tyyli kiinnostaa, mutta mietityttää. Vaalean sävyn voit hyvin levittää koko liikkuvalle luomelle ja häivyttää jopa kulmaluulle saakka. Voimakkaamman sävyn kohdalla keskity liikkuvalle luomelle, jolloin väri tulee esiin silloin tällöin alaskatsoessasi. Siistin lopputuloksen varmistat parhaiten kun peität tummuuden huolellisesti silmien alta.  

RAJAUKSET. Rajaus on jo muutaman sesongin saanut uusia muotoja verrattuna klassiseen kissarajaukseen. Rajauksen saa piirtää ympäri silmän tai keskittyä vain ulko- ja sisänurkan korostamiseen. Myös vahvempi ala- kuin ylärajaus on nyt kokeilemisen arvoinen. Alarajaus muotoilee silmiä ja parhaimmillaan suurentaa niitä, siinä missä klassinen yläripsien tyvessä oleva rajauskin. Teroita siis musta rajauskynäsi ja varmista meikkipussiin helppokäyttöinen eyelinertussi. 

RIPSET. Näyttävät ja tuuheat ripset päättävät maskarattoman kauden virallisesti. Mitä enemmän levität volyymia antavaa ripsiväriä niin ala- kuin yläripsiisi, sen parempi. Kokeile rohkeasti myös värillistä maskaraa esimerkiksi juhliin. Sininen, violetti tai vihreä ripsari näyttää pelottavammalta kuin oikeasti on. Parhaimmillaan silmien väri kirkastuu ja katseesta tulee heti raikkaampi. 

LEIKKAUKSET. Hiusten mitta lyhenee ensi syksyyn entisestään. Kautta muotiviikkojen lyhyitä leikkauksia ja polkan eri mittoja ja muotoja nähtiin jokaisessa näytöksessä. Myös 90-luvulta tutut hainhampaat tulee viimeistään nyt kaivaa esille ja kiinnittää osaksi nutturaa takaraivolle. 

 

Photos / Courtesy of Vogue.com, Corey Tenold 

Kommentit (0)

PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT
Ehkäise marraskuun vaikutukset iholla. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -7
Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
AW18 – VIISI KIINNOSTAVINTA SYYSKAMPANJAA
Syksyn muotimainonnan inspiroivin viisikko.
LUE LISÄÄ