BEAUTY LESSON: MEIKITÖN KESÄEHOSTUS

Kesän luonnollinen meikitön meikki onnistuu minuuteissa ja sormin. Lopputulos on raikas ja heleä, ja meikittömyyteen voi totutella jo keväällä toimistossa. 

Hehkua öljystä - Öljyn käyttö kevät- ja kesäaikaan voi tuntua hullulta, mutta on oikeastaan hyvin perusteltua, sillä aurinko voi kuivattaa ihoa yllättävänkin paljon. Neal's Yard Remediesin Frankincense Rejuvenating -kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille. Se ravitsee ja hoitaa niin kuivaa, normaalia kuin rasvoittuvaakin ihoa tuntumatta liian raskaalta iholla. Annostelussa kannattaa toki olla helläkätisempi päivisin kuin yökäytössä. Päivällä meikin alle riittää muutama tippa, yöksi iholle voi levittää öljyä runsaammin. Öljy tekee ihosta heleän heti levityksen jälkeen ja iho näyttää todella hyvältä jo ilman meikkiä. Kellertävä öljy antaa kasvoille hieman sävyä ja levityksen jälkeen iho näyttääkin heti tasaisemmalta.

Monitoiminen meikkipohja - Tasaiseksi, mutta meikittömän näköiseksi ihon jättää Juice Beautyn Stem Cellular CC Cream. Ohut voide neutralisoi iholta pienet sävyerot näyttämättä kasvoilla lainkaan varsinaiselta meikkipohjalta. Värin antaminen kasvoille on vain yksi tämän ihmevoiteen ominaisuuksista; voide kosteuttaa ja hoitaa ihoa todella hyvin. Aikuinenkin iho voi huoletta käyttää vain tätä voidetta kasvoilla, eikä joudu tinkimään hoitavuudesta lainkaan. Voide kiinteyttää ihoa ja suojaa sitä sisältämiensä antioksidanttien vuoksi. Aurinkosuojakerroin 30 riittää suojaamaan kasvoja niin arvaamattomassa kevätauringossa kuin paahteisella kesähelteelläkin. CC-voide on erinomainen keino myös totutella vähempään meikkiin jos meikkaamisen lopetus seinään epäilyttää. 

Väriä poskiin - Vaikka et meikkivoidetta koko kasvoillesi kesällä sitten levittäisikään, voit hyvin käyttää muuten paljaille kasvoille bronzeria tai poskipunaa. Pehmeä väri poskilla tuo kasvojesi luonnolliseen sävyyn lisää ulottuvuutta ja piristää yleisilmettä huomattavasti. Valitse poskille mahdollisimman maanläheinen sävy voidemaisessa muodossa, jotta sen tekstuuri ei erotu iholta meikkinä. Puuterinen tuote paljailla kasvoilla voi myös kuivattaa ihoa turhaan, voidemainen sen sijaan hoitaa ja pitää ihon heleän näköisenä. Taputtele sävy poskipäille sormin ja huomaat kuinka sävy sulautuu virheettömästi kasvojesi ihoon ja antaa poskille kohotuksen. Kokeile esimerkiksi näppärissä pakkauksissa kulkevia Kjaer Weisin Lustrous Bronzeria tai Zuii Organicin Lip & Cheek Cremea sävyssä Janus. Kjaer Weisin voidemainen bronzeri levittyy hyvin poskille taputellen ja matkii kasvoille kesäauringon hehkua. Zuiin poski- ja huulivoide on juuri sopivan rusehtavan punaista tehden hyvin samanlaisen efektin. Käytä siis jompaakumpaa, bronzeria tai lämmintä poskipunaa, molempia et meikittömään lookiin tarvitse. 

Karvat ojennukseen - Dr. Hauschka Brow & Lash Gel ojentaa kulmat muotoonsa. Harjatut kulmakarvat antavat muuten meikittömään tyyliin kaivattua viimeistelevää loppusilausta. Erotteleva harja tarttuu jopa lyhyempiin karvoihin ja väritön geeli sopii kaiken sävyisille kulmakarvoille. Geeli pitää kulmat muodossaan eikä tunnu tahmealta. Samaa geeliä voit lisätä myös ripsiin! Geeli hoitaa ja vahvistaa kulmakarvoja sekä ripsiä sisältämänsä neempuusta saatavan öljyn avulla. Se sopii myös ripsivärin alle hoitavaksi pohjustajaksi. 

 

Sisältää affiliate-linkkejä.

Photos / Courtesy of  Eevis Liedes, Styleby #51. 

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ