BEAUTY LESSON: KESÄEHOSTUS TOIMISTOON

Esittelyssä kesäänsä (ainakin osittain) toimistossa viettävän luottotuotteita.

Rennon kesähengailun ei tarvitse rajoittua vain lomalle. Kun terassi- tai puistohengailu venähtää arkikapinoinnin vuoksi ja aamulla kaipaa nopeita virkistäviä luottotuotteita, nämä uusimmat suosikkimme freesaavat yleisilmeen nopeasti ja säästävät aikaasi. 

Missha Firming Gel Eye Patch - Jos rosee ja auringonlasku veivät illalla voiton, aamuun helpostusta tuovat viilentävät ja turvotusta laskevat silmänalusnaamiot. Asettele geelinaamiot puhtaalle iholle suoraan silmien alle ja anna vaikuttaa vaikuttaa vaikka aamupalahetken. Tehokkaasti silmänalusia kosteuttavat naamiot virkistävät ilmeen pikaisesti. Lakritsiuutetta sisältävät naamiot poistavat myös tummuutta säännöllisesti käytettynä. 

Clarins SOS Primer Boosts Radiance - Kesäinen meikkipohja saa olla hehkuva ja raikas. Heleyttävä pohjustaja on jo puolet meikkivoiteesta - se tasoittaa ihon sävyä valoa taittavan hehkunsa ansiosta. Vaalea helmiäinen kirkastaa kasvojen ihon ja saa minkä tahansa meikkipohjan näyttämään selkeästi raikkaammalta. (Kuvassa matkakoko.)

Mádaran Hyaluronic Anti-Pollution City CC - CC-voide on jokaisen toimistoaamun luottovoide, sillä se tasoittaa ihon sävyä juuri sopivasti. Ohut ja ihoa kosteuttava voide levittyy helposti ja nopeasti sormin, ja on täydellinen meikkipohja kesään. Se antaa ihon hengittää ja samalla suojaa sitä suojakertoimella 15. Voide on niin kosteuttava, että tarvitset sen alle vain seerumin (ja halutessasi yllämainitun heleyttävän pohjustajan). 

Lumene Nordic Chic Sensitive Touch Mascara - Lämpimällä vedellä lähtevä ripsari on kesän luottomaskara. Se ei valu tai varise ja kestää kesäiset sadekuurot ja spontaanit uintireissut. Pienehkö harja ylettyy lyhyempiinkin ripsiin sotkematta. Todella intensiivinen musta värimassa tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat, mutta silti luonnolliset. 

Lumene Invisible Illumination Lip Balm - Kosteutta ja hieman sävyä huulille antava huulihoide hoitaa huulirasvan ja -punan aseman samasta puikosta. Sävy 02 coral on täydellisen persikkainen kesäkiilto huulille. Levittele pitkin päivää kosteuttamaan ja piristämään päivää. 

 

Kurkkaa myös viime kesän trooppiset toimistovinkit täältä.
Lue myös: Beuty Lesson: Meikitön kesäehostus

Photo / Courtesy of  Eevis Liedes

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ