BEAUTY LESSON: KATSETTA KIRKASTAVA SILMÄMEIKKI

6 vinkkiä arkiseen silmämeikkiin. 

#1 RAJAA

Paras tapa suurentaa ja kirkastaa silmiä on rajaus. Rajaus tehostaa katsetta ja antaa silmälle muotoa ja intensiivisyyttä. Ohuehko rajaus, joka ujutetaan aivan ripsien tyveen ja jopa niiden väliin, kohottaa katsetta ja suurentaa silmiä. Kynä on paras vaihtoehto kun haluat korostaa silmiäsi tehokkaasti, mutta rennolla kädellä ja kaipaat mahdollisuuksia korjailuun. Kynällä ripsityven edestakainen värittely onnistuu helposti ja hutiviivat saa helposti pyyhkäistyä topsipuikolla. Cat liner tekee paluuta jälleen kauneustrendeihin, mutta viimeistelyn ei enää tarvitse olla super skarppi, joten ulkonurkan kissamainen viiva onnistuu myös pehmeämmällä kynällä. Musta, tummanharmaa tai syvä ruskea sopii jokaiselle jokapäiväiseen käyttöön. 

#2 KIRKASTA

Väsyneen aamun taikakikka, joka ei petä koskaan, on värittää nuden värisellä rajauskynällä silmän vesiraja. Erityisesti silmän alaripsirajassa on usein punoitusta. Neutralisoimalla punoituksen, saat koko katseen kirkastumaan samantien. Valitse pehmeä kynä, joka liukuu helposti vesirajassa. Vaalea kynä saa silmät näyttämään myös suuremmilta. Rajaa silmät ennen ripsivärin levitystä, jotta vaalea kynä ei tartu ripsivärin päälle. 

#3 TAIVUTA

Ripsien taivuttaminen avaa katseen, suurentaa silmiä ja saa ripset näyttämään pidemmiltä. Panosta kunnollisiin taivuttajiin, jotka eivät kuluta ripsiä turhaan ja joilla kääntäminen sujuu nopeasti. Välttääksesi voimakasta taivutusjälkeä, taivuttele ripseä useammasta kohdasta kevyesti taivuttajaa pumpaten. Muista vaihtaa taivuttajan tyyny säännöllisesti, katkeilevat tai irtoilevat ripset johtuvat usein liian kuluneesta pehmusteesta. 

#4 LISÄÄ VALOA

Kiinnittääksesi huomion katseen avaaviin ripsiin, jätä silmämeikki muuten vaaleaksi. Valitse luomille ihon sävyä kirkastava väri, joka raikastaa katsetta. Valolla luot raikkaamman vaikutelman silmiisi - metallinhohtoinen tai kevyesti kimalteleva tuote taittaa enemmän valoa kuin mattaväri. Voidemainen luomiväri on helppo taputella luomille vaikka sormin ja sitä voi käyttää pohjustajana myös muille puuterimaisillekin luomiväreille. 

#5 MEGARIPSET

Ripsivärin rooli katseen tehostamisessa tuskin on kenellekään uusi oivallus, mutta arjen luottotuotteen valintaan ja levitykseen kannattaa paneutua. Taivutuksen jälkeen aloita ripsarin levitys aivan ripsien tyvestä. Näin saat tummimman sävyn aivan ripsen tyveen, jolloin katse kohoaa entisestään ja ripsistä tulee automaattisesti tuuheammat. Jos taivutus ei tunnu pysyvän ripsissäsi, vaihda ripsiväri vedenkestävään. Vedenkestävä maskara on luottovalinta myös vuotaville silmille tai vaihteleviin talvisäihin. 

#6 LISÄÄ TUPSUJA

Tähän kikkaan ei ehkä tule tartuttua joka maanantaiaamu, mutta erityisesti juhlailtaa tehostaa muutama irtoripsi ripsissä. Ripsitupsut ovat erinomainen keino suurentaa silmiä myös valokuvaa varten. Ensimmäisillä kerroilla tupsujen lisäily voi viedä aikaa, liimaamista saa nimittäin muutaman kerran harjoitella. Kun valitse tupsut omien ripsiesi pituisiksi, vältät luonnottomat ylilyönnit. 

 

 BEAUTY DIRECTOR´S PICKS: 

YSL Crayon de Yeux Eye Pencil

Clarins Mascara Supra Volume

Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil - 5 nude

Shiseido ripsentaivuttajat

Rms Eye Polish -Lunar

Duo -ripsiliima musta

Eylure irtoripsitupsut (Stockmannilta)

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Violetgrey.com

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ