BEAUTY DIRECTOR'S PICK: KMS STYLE PRIMER-HOITO

Ratkaisu veltoille, pörröisille tai kuiville hiuksille yhdestä tuubista. 

Olaplex ja Nioplex ovat kaikille kampaamossa viime vuosina käyneille tuttuja hoitoja. Niissä hiusten hoitokäsittely yhdistetään hiuksen värjäämiseen - hoitoaine sekoitetaan väriaineeseen suojaamaan hiusta värjäämisen yhteydessä. Värjäys- ja etenkin hiusten blondaaminen aiheuttavat hiuksessa rakennevauroita, joita vastaan Ola- ja Nioplexin kaltaiset hoitoaineet ovat taistelleet. Näissä hoitoaineissa huomio on kiinnittynyt lähinnä syvälle hiuksen sisälle ja niiden vaikutus on jäänyt kuluttajalle hiusten hetkellistä kiiltoa tai pehmeyttä lukuunottamatta ehkä vieraammaksi. Kalifornialainen hiusbrändi KMS on lanseerannut kampaamoihin ja kotikäyttöön kolme erilaista hoitokäsittelyä, joiden tehtävä on hoitaa hiuksen pintaa ja siten helpottaa hiuksen muotoilua aina pesun jälkeen. 

KMS Style Primereissa on oikeastaan kyse hiuksille tarkoitetuista pohjustusvoiteista. Siinä missä ihotyypille valitaan meikin alle pohjustukseksi esimerkiksi kiiltoa poistava tai heleyttä antava primeri, samalla tavalla KMS:n Style Primerit valmistelevat hiuksen muille tuotteille. Primerihoitoja on tarjolla kolmea erilaista; kosteuttava MOISTREPAIR, tuuheuttava ADDVOLUME ja pörröisyyttä poistava TAMEFRIZZ. Hoito tehdään ensin kampaamossa ja valittua hoitoa jatketaan hoitotuubilla myös kotioloissa. 

Kosteuttava tai tuuheuttava primerihoito ovat molemmat melko yksiselitteisiä. Hiukset saavat lisäkosteutta tai ryhdikkyyttä hoitotuubeista. TAMEFRIZZ - eli pörröisyyttä poistava primeri on kuitenkin nimeltään ehkä hieman harhaanjohtava. Allekirjoittanut kokeili tätä jälkimmäisintä hoitoa omiin luonnonkihariin hiuksiinsa, joita on välillä erityisen vaikea muotoilla. Hento luonnonkihara on tuuhea, mutta ryhditön kuivassa ja kylmässä talvi-ilmastossa. TAMEFRIZZ, nimensä mukaisesti, poistaa vaikeasti kontrolloitavaa pörröisyyttä, ja samalla tekee hiuksista todella helposti käsiteltävät. Kiharat eivät taivu liian moneen eri suuntaan, vaan föönauksen jälkeen kihara tai laine on yhtenäinen ja helpommin muotoiltavissa. Vallattomia kutreja ei myöskään tarvitse pakottaa suoristusraudan alle yhtä tiuhaan tahtiin. 

Style Primerit helpottavat selkeästi arkista elämää ja hiustenlaittoa, sillä niitä käytetään omassa käytössä noin joka kolmannella pesukerralla. Kampaamossa laitetun hoidon tuntee hiuksissaan pidempään ja kotona on helppo jatkaa omalla tuubillaan. Primeria käytetään shampoon jälkeen tavallisen hoitoaineen tilalla. Tuuheuttava hoito on ihanteellinen hennolle ja ohuelle hiukselle, kosteuttava esimerkiksi vaalennetulle tai kuivalle luonnonkiharalle. Suomalainen veltto ja ohut hiuslaatu kaksinkertaistuu silmissä ADDVOLUME -hoidon avulla. Voit valita kotiin kahta tai vaikka kaikkia kolmea eri primeria, joita vaihtelet käytössäsi tai jopa sekoitat keskenään. Kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia löytyy kaikista tuubeista vaikka valitsisitkin nimen mukaan tuuheutta tai pörrösyyden poistoa. Myös jokainen hoito jättää hiuksen ilmavaksi ja tuuheaksi, jopa super kosteuttava pikahoito. Primeri tekee hiusten hoidosta ja muotoilusta vaivattomampaa ja saa hiukset näyttämään todella hyvinvoivilta ja terveiltä. Hoitoon addiktoituu ja hiuksia kuivaksi föönatessa kiireisenä arkiaamuna todella miettii miten on ikinä tullut toimeen ilman omaa ihmetuubiaan... 

 

Photos / Courtesy of KMS 

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ