BEAUTY DIRECTOR'S PICK: IHONHOITOVALMENNUS VERKOSSA

Esittelyssä kurssi, jonka avulla voit tulla oman elämäsi kauneusguruksi neljässä viikossa. 

Yhteistyössä TwistBe.fi / sisältää alekoodin 

Iho on kehomme suurin elin, joka reagoi - toisilla herkemmin kuin toisilla - ympärillämme ja sisällämme tapahtuviin muutoksiin. Unohdamme tämän kuitenkin päivittäisessä toiminnassamme herkästi ja monesti otamme ihomme hieman itsestäänselvyytenä. Suutumme sille, kun siihen tulee kummallisia näppylöitä, punoituksia tai muita muutoksia. Syytämme sitä oudoksi, sekavaksi ja petturiksi, kun sen pinnalle ilmestyy finni ennen treffejä tai tärkeää työtilaisuutta.

Suuttuminen, kovakourainen käsittely tai luovuttaminen eivät ole ratkaisuja tämän elämämme tärkeimmän elimen kohdalla. Tai näin ei saisi käydä. Ihoa ja sen käyttäytymistä on helpompi ymmärtää, kun käsittää kuinka moni asia sen toimintaan voikaan vaikuttaa. Syyt eivät ole liian vaikeita kiemuroita, syy-seuraussuhde on itseasiassa aika helppo selvittää, kun perusasiat ovat selvillä. Jo muutama oivallus omassa ihonhoidossa voi vaikuttaa ihon kuntoon huomattavasti ja seuraukset voivat olla elämää mullistavia. 

Allekirjoittanut koki aikoinaan valaistumisen puhuttaessa suoliston terveyden vaikutuksista ihon hyvinvointiin saadessaan keliakia -diagnoosin. Suolisto on ihon lisäksi toinen elin, jonka toiminta ja olemassaolo otetaan melko itsestäänselvyytenä. Viime aikojen ruokatrendit ovat tuoneet aiheen kiitettävästi esille, mutta uutta opittavaa on edelleen. Suotavaa myös olisi, että oman kehon toimintoja oppisi ymmärtämään ennen kuin kokee sen kehon "viimeisen" herätysyrityksen. Mitään dramaattista ei tarvitse tapahtua terveydessä, itsestään saa ja voi pitää huolta jo hyvissä ajoin. 

Jos oman ihosi kokonaisvaltainen ymmärtäminen kiinnostaa, toimitus suosittelee lämpimästi TwistBen:n järjestämää Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennusta. Neljä viikkoa kestävän kurssin aikana käydään läpi ihon perusominaisuuksia, omaan ihonhoitoon liittyvien haasteiden tunnistamista ja ratkaisua sekä hoito-ohjeita. Teoreettisten osuuksien lisäksi osa materiaalista antaa käytännön vinkkejä siihen, millaista kosmetiikkaa oma ihosi tarvitsisi ja minkälaisia raaka-aineita tuotteissa kannattaisi suosia ja mitä välttää. Kurssin alussa saat vinkit oman ihotyyppisi tunnistamiseen ja jatkossa pystyt todella käytännönläheisesti valikoimaan omalle ihollesi raaka-aineita ja tuotteita. Lisäksi kurssilla käsitellään myös sisäisten tekijöiden, kuten yllämainittujen suolistoasioiden vaikutusta ihoon ja sen hyvinvointiin. Ravinto ja elämäntavat toistuvat läpi kurssimateriaalin ja myös niihin saa käytännönläheisiä, oikeasti toteuttamiskelpoisia selkeitä ohjeita. Kun ymmärrät ihoasi ja tuotteita, jotka sille sopivat parhaiten, säästyt tulevaisuudessa muun muassa vikaostoksilta. 

Kurssia ei sponsoroi mikään tietty kosmetiikkabrändi, jonka takia tuotteita ja niiden raaka-aineita on virkistävää tutkia ilman ylimääräistä hypetystä. Toki kurssilla linkataan tuotteisiin, joita TwistBen verkkokauppassa on saatavilla ja kurssin osallistujille on luvassa myös alennus kurssilla mainittuihin tuotteisiin. TwistBen - niin verkkokaupan kuin Kampissa sijaitsevassa kivijalankin - tuotevalikoima on tarkkaan valikoitua, turvallista ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Mukana valikoimissa on luotettuja perustuttuja, kuten Neal's Yard Remedies, Acorelle ja Flow kosmetiikka, mutta vastaan tulee myös uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia, kuten BYBI Beauty ja Nourish London

Kurssilta löytää uutta asiaa niin täysin ihonhoitoonsa perehtymätön kuin jotain asioista jo tietäväkin kuluttaja. Myös kauneusammattilaisena esille nousi mielenkiintoisia uusia näkemyksiä ja muistiinpalauttamisen arvoisia kohtia. Materiaaleissa on helppo pysyä mukana ja vaikka julkaisutahdista tipahtaisikin, materiaali on luettavissa vielä noin kuukauden kurssin jälkeen. 

Koodilla FLOUNCEUAI saat 15€ alennuksen seuraavasta 16.4.2018 alkavasta Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksesta. Klikkaa itsesi kurssille tästä

 

Photos / Courtesy of  TwistBe Uusi Alku Ihollesi -kurssimateriaali

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ