BEAUTY DIRECTOR´S PICK: 3 X KEVÄTKEHYKSET SYNSAMILTA

Asujasi tuskin viimeistelee vain yksi pari kenkiä, joten miksi tyytyä silmälaseissakaan vain yksiin? 

Yhteistyössä Synsam Erottaja

Harvoin sitä tulee valinneeksi jokaiseen asuun samat kengät tai saman käsilaukun. Silti monesti optikolla käydessään ajattelee pärjäävänsä vain yksillä silmälaseilla. Miksi ihmeessä? Ehkä taustalla vaikuttaa vaatimaton ajattelu tai piheys, ehkä silmälasien valintaa jännittää kun jo valmiiksi pohtii mielessään "tykkäänkö sittenkään näistä ja tulenko ikinä pitämään näitä?". Jos sinua tullaan vastaan sekä kukkaron rasituksessa että tyytyväisyystakuussa, valitsisitko silloin muutamat erilaiset lasit? 

Synsamin Lifestyle -sopimus on nerokas kuluttajalle monestakin syystä, mutta erityisesti siksi, että paine yksistä täydellisistä silmälaseista poistuu. Sopimuksessa valitset optikon valikoimasta kolmesta kymmeneen itseä kiinnostavaa kehystä ja voit yhdistellä niitä kotona oleviin asukokonaisuuksiin jopa 90 päivän ajan tyytyväisyystakuun puitteissa. Jos syvän ensi-ihastuksen kaikottua jotkin lasit eivät syystä tai toisesta mätsää vaatekaappiisi tai sovi nenällesi, voit vielä vaihtaa ne. 

Voit valita diiliin silmälaseja tai aurinkolaseja vahvuuksilla tai ilman ja kehysten kuukausisumma muodostuu valitsemistasi kehyksistä. Voit aloittaa varovasti muutamilla laseilla ja lisätä myöhemmin diiliisi uutuuksia halutessasi. Diili jatkuu kaksi vuotta ja sen päätteeksi voit lunastaa kehykset itsellesi tai vaihtaa vanhat rakastamasi kehykset jälleen sesongin uutuuksiin. Célinen -uutuskehykset tai Bottega Venetan aurinkolasit saa vaikka uunituoreena suoraan tiskin yli parhaimmassa tapauksessa. Vanhat kehyksesi eivät koskaan päädy muovijätteeksi; niistä poistetaan linssit ja kehykset annetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen! 

Vinkit silmämeikkiin lasien taakse. Silmämeikkiin vaikuttavat lasien vahvuudet; miinusmerkkiset silmälasit pienentävät ja plussalasit suurentavat silmiä. Miinusmerkkisten lasien kanssa kannattaa siis korostaa ja suurentaa silmiä rajauksin tai luomivärillä. Plussalasien kanssa erityistä huomiota tulisi kiinnittää silmänympärysihon kosteuttamiseen ja ihon pienten virheiden peittämiseen. Juonteet ja tummat kohdat voivat helposti korostua plussalinssien takaa. 

Silmälasit saavat kasvot näyttämään heti virkeämmiltä. Jopa meikittömät silmät saavat tehoa vahvoista kehyksistä ja pariksi sopii aina jopa pelkkä huulipuna. Kulmakarvat kannattaa aina muotoilla kehysten pariksi. Siistit muotoillut kulmat kohottavat katsetta lasien takaa ja antavat kasvoille lisäraamit. 

Vältä lasien takana vahvoja teräviä rajauksia. Parhaiten silmiä lasien takaa esille tuovat pehmeä rajaus ripsityvessä ja runsas ripsiväri. Kokeile rajaamista pehmeällä kynällä tai rajaa silmät vaikka suoraan luomivärillä. Jos musta rajaus tuntuu lasien läpi liian voimakkaalta, kokeile tummaa harmaata, ruskeaa tai vaikka luumua. Ripset kannattaa aina taivuttaa, jotta ne eivät osu laseihin. 

Pohjameikissä huomioon tulisi ottaa meikkivoiteen ja peiteaineen kevyt annostelu nenänselkään ja silmälasien nenätyynyjen alle. Meikkivoide kerääntyy helposti iholta silmälaseihin päivän aikana ja paras ratkaisu on välttää näissä kohdissa reilua meikkivoidekerrosta. Myös mattaprimeri varmistaa meikkipohjan pysymisen ja estää lasien liukumisen nenältä ihon rasvoittuessa päivän mittaan. 

Aloita oman silmälasien "vaatekaappisi" kokoaminen ja lue lisää Synsamin Lifestyle -sopimuksesta täältä

 

Photos / Courtesy of Eeva Suutari, Eevis Liedes

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ