BACK TO BASICS: PÄIVÄVOIDE

Kylppärikaapin kulmakivi, jolla on suurin vaikutus ihosi hyvinvointiin. Luottovoiteen löytyessä suosikkia on vaikea vaihtaa, vaikka voide olisi hyvä päivittää aina vuodenajan vaihtuessa. 

 

MIKSI ON PAKKO KÄYTTÄÄ?

Kosteutus on heleän, terveen ja hehkuvan ihon perusta - aina. Oikea kosteustasapaino tekee ihosta kimmoisan, sileän, pehmeän ja väriltään kirkkaan. Purkkiviidakossa on välillä vaikea valita iholle sopivimmat tuotteet, mutta kosteusvoiteen huolelliseen valintaan kannattaa panostaa. Kun käytössäsi on hyvä päivävoide, on ihon muiden vaihtelevien tarpeiden täyttäminen helpompaa lisätuotteilla. 

Oman lempparivoiteen löydyttyä, voi ajatus voiteen vaihtamisesta tuntua jopa mahdottomalta. Päivävoide tulisi kuitenkin vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa kun sää vaihtuu talvesta kevääseen ja taas loppukesästä syksyyn. Iho tarvitsee voiteelta eri asioita eri vuodenaikoina. Kosteusvoiteen yksi tehtävistä on suojata ihoa; kesällä suojaus perustuu enemmän aurinkokertoimiin, talvella paksumpi voide suojaa ihoa kylmältä ilmalta rasvan ja öljynsä ansiosta. Voide ei kuulu ainoastaan meikin alle tai käytettäväksi vain silloin kun ihoa vaivaa kiristelevä kuivuus, vaan sitä tulisi levittää puhdistetuille kasvoille joka päivä. 

SUOSIKKIMME: 

Fresh Vitamin Nectar Moisture Glow Face Cream - Kun haluat voiteeltasi ihollesi paljon vitamiineja ja kirkkautta.

Voide sisältää hedelmäisen vitamiiniyhdistelmän, jonka ihoa kirkastavat ainesosat ovat C-, E- ja B5 -vitamiinit sekä sitruuna- ja appelsiiniuute. Ihon kirkkauden huomaa selkeästi jo viikon käytön jälkeen. Raikasta voidetta levittää mielellään iholle aamuisin, mutta voidetta voi käyttää myös yövoiteena. Parhaimmillaan voide on normaalilla tai sekaiholla, joka heittelee hieman kuivasta hieman rasvoittuvaan vaihtuvien elintapojen ja hormonikierron myötä. 

Shiseido Waso Clear Mega-Hydrating Cream - Kun paksut voiteet, jotka jäävät tuntumaan iholle eivät ole juttusi.

Geelimäinen koostumus hämää ja voiteen ajattelee soveltuvan rasvoittuvalle iholle parhaiten, mutta kyseessä onkin todella tehokkaasti kaikkein kuivimmankin ihon elvyttävä voide. Geelimäinen koostumus viilentää ihoa ihanasti ja jättää sen luonnollisen mattapintaiseksi, joten kiilteleväkin iho saa tästä oivan voiteen meikin alle. 

Madara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Cream - Kun huolehdit ensimmäisistä otsalle ilmestyneistä juonteista.

Jäkälän, sammaleen, saniaisen ja poimunlehden uutteet muodostavat Madaran Smart Antioxidants -hoitolinjan ihoa kosteuttavan ja pieniä juonteita siloittavan kasviuuteyhdistelmän. Luonnon ihmeaineet torjuvat ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä samalla ihoa tehokkaasti kosteuttaen. Pumppupullo soveltuu bakteerikammoiselle ja kulkee hyvin matkallakin mukana. Ohut emulsiomainen koostumus imeytyy tehokkaasti kaikille ihotyypeille. 

Lierac Premium The Voluptuous Cream Absolute Anti-aging - Kun oikein täyteläinen voide on suosikkisi.

Merkin Premium -linja on ylellinen ja täyteläinen voidesarja, jota haluaisi lotrata kasvoille jo kaksikymppisenä, mutta kannattaa malttaa mielensä. Tehokas voide tekee todella tehtävänsä ja aktivoi ihoa, samalla sitä tehokkaasti kosteuttaen. Tästä voiteesta saa aikuisempi iho luottokumppanin käytettäväksi aamuin illoin. 

Dr. Hauschka Rose Day Cream Light - Kun haluat luonnollisen voiteen kuivalle ihollesi.

Klassisesta ruusuvoiteesta kevyempi versio soveltuu normaalista kuivaan taipuvaiselle iholle. Se on ohuempi kuin täyteläinen ruusuvoide, mutta antaa iholle kaikki samat hyödyt. Voide tasapainottaa ihoa ja tasoittaa sen väriä. Ruusu on tunnettu tehokkaasti kosteuttavana ja ärtynyttäkin ihoa rauhoittavana voiteena. Erinomainen voide iholle joka ärtyy ja alkaa punoittamaan herkästi talvisin. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Vogue

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU
Testissä hampaiden kotivalkaisu. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ