BACK TO BASICS: MUOTOVAAHTO

Back to basics - juttusarjassa palautamme huomion perusasioihin ja luottamuksen arkisiin tuotteisiin. 

MIKSI IHASTUISIT?

Kun haluat tuuheat ja ilmavat hiukset, ehdottomasti paras muotoiluystäväsi on klassinen muotovaahto. Kuivashampoiden ja tekstuurisuihkeiden aikakaudella hiusmuotoilun luottotuote on jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta on aika palauttaa katseet ilmavan kampauksen avaintuotteeseen. Muotovaahto tekee kaikista hiustyypeistä helpommin käsiteltävät ja antaa hiuksille rakennetta ja pitoa. Muotovaahto on niin hennon ja ohuen piikkisuoran hiuksen, kuin jäntevän luonnonkiharankin paras kumppani. Vaahdosta saa hiuksiinsa tuuheutta jokainen hiustyypistä riippumatta. Muotovaahto soveltuu myös kaikkien kampausten pohjutuksesi. Jos muotoilet hiuksesi suoriksi, vaahto tekee kutreistasi ryhdikkäämmät, kihara sen sijaan saa vaahdosta elastisuutta ja jäntevyyttä. 

NÄIN KÄYTÄT: 

Käytä muotovaahtoa aina pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Parhaan tuloksen saat föönaamalla muotovaahdon hiuksiisi, sillä ilman föönausta vaahto ei levity tasaisesti ja jättää hiuksen helposti koppuraiseksi. Kuivaan hiukseen vaahtoa ei kannata levittää, sillä silloin koppurainen lopputulos on taattu. Annostele vaahtoa noin golf-pallon kokoinen annos kämmenellesi ja levitä hiuksiin. Halutessasi tukea ja tuuheutta erityisesti hiuksen tyveen, vie vaahto aivan hiuspohjaan ja föönaa hiukset pää alaspäin. Halutessasi rakennetta ja tukea hiuksen pituuksiin, levitä vaahto tyvestä latvaan ja föönaa hiukset normaalisti pää ylöspäin. 

SUOSIKKIMME: 

Wella EIMI Extra-Volume Strong Hold Volumising Mousse. Voimakasta pitoa antava muotovaahto kaikille hiustyypeille. Luottotuote arkiaamuun, joka tuoksuu karkilta. Vaahto on kehitetty suojaamaan hiusta kuivumiselta föönaamisen yhteydessä. Kokeile, et pety! 

Goldwell Kerasilk Bodifying Volume Mousse. Liikkuvamman ja ilmavan kampauksen loihtiminen onnistuu tällä tuotteella ja vaahto on erityisen erinomainen kihara- tai lainekampauksen alle. Muotovaahto tuoksuu puhtaalta pyykiltä ja saa vastapestyt hiukset tuntumaan entistä raikkaimmilta. Sisältää hiusta vahvistavaa keratiinia ja silkkiproteiinia, jotka tekevät hiuksesta todella kevyen ja pehmeän. 

L'anza Healing Style Foundation Mousse. Erinomainen pohjatuote pörröisille ja hennoille luonnonkiharoille hiuksille, jotka kaipaavat ryhtiä ja joihin haluaa sileyttä. Vaahto tekee hiukset helposti käsiteltäviksi ja hoitaa vaurioituneita hiuksia. Kätevä pakkauskoko sujahtaa helposti myös mukaan matkalle! 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Vogue, Elle

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa marraskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -7
Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT
Ehkäise marraskuun vaikutukset iholla. 
LUE LISÄÄ