BACK TO BASICS: KULMAKARVAKYNÄT

Meikkipussin luottotuotteen neljä uusinta tulokasta. Näillä piirrät kätevästi niin tarkkaa kuin pehmeääkin jälkeä. 

Kulmakynästä luotettavan ja hyvän tekee sen helppo levittyvyys ja toisaalta pysyvyys. Kynän tulee pysyä kulmakarvojen seassa siistinä koko päivän eikä se saa liueta pois kulmien seasta vaikka sen päälle lisäisikin heti esimerkiksi kulmageeliä. Tarkkojen viivojen piirtäminen tai pehmeämpi täyttelyjälki riippuvat halutusta lopputuloksesta. Kapeilla tai viistoon muotoilluilla kynillä on helppo täydentää yksittäisiä koloja kulmista. Pyöreämmällä kärjellä saat lisättyä pehmeämpää sävyä koko kulmakarvan alueelle. Valitse kynän sävy lähelle omien kulmiesi väriä, jotta saat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. 

Lumene Professional Brow Definer Eyebrow Duo - Kynässä on kaksi päätä; kapeampi kynä kulmien piirtelyyn ja leveämpi kulmien täyttelyyn. Leveämpi kärki on vaahtomainen aplikaattori, johon annostellaan puuterista sävyä kynän korkista. Puuteri on saman sävyistä kuin kynä, mutta pehmeämpää ja siksi vaahtoaplikaattorilla värittelet harvemmat alueet pehmeämmin kuin kynällä. Tuotteessa on siis kynä ja puuterimainen kulmaväri samassa - mikä ihana arkiaamun helpotus!

Clinique Instant Lift for Brows - Pehmeä kynä sopii parhaiten jo tuuheiden kulmien täyttelyyn. Vahamainen sävy pysyy kulmissa hyvin ja näyttää luonnollisen pehmeältä. Kynän toisessa päässä on kulmien alle tarkoitettu korostusväri. Ihana samppanjan-sävyinen helmiäishohde viimeistelee ja terävöittää kulmakarvojen alareunan sekä kohottaa katsetta. Lisää korostusväriä aivan kulmakarvan alle kulmaluulle ja häivyttele jälki sormin. 

Zuii Organic kulmakynä - Monesti jo suosituimpien tuotteidemme listoille päätynyt Zuiin kulmakynä on luonnonkosmetiikasta kulmatuotetta etsivälle nappivalinta. Taupe -väri sopii universaalin sävynsä ansiosta lähestulkoon kaikille. Kynällä on helppo muotoilla harvempiakin kulmia tai täydentää jo luonnostaan tuuheampia. Viistoon muotoiltu kärki helpottaa värittelyä ja sävy pysyy kulmissa hyvin. 

Lancome Brow Define Pencil - Tämä kynä on luottotuote harvoille ja kapeahkoille kulmille, joihin kaivataan luonnollisesti tuuheutta. Ultraohut kynä piirtää tarkkaa jälkeä ja kulmiin saa luonnollista muotoa nopeasti. Kynäjälki pysyy hyvin, joten harvemmatkin kulmat voi muotoilla tällä kynällä ja viimeistellä geelillä - puuterituotetta ei välttämättä tarvita kynän kiinnitykseen, niin hyvin se pysyy. Kynän toisessa päässä oleva harja on myös kätevä, se helpottaa kulmakarvojen muodon hahmottamista ja erottelee kulmat selkeästi toisistaan. 

 

Lue vinkit täydellisen tuuheiden kulmakarvojen muotoiluun

 

Sisältää affiliate -linkkejä

Photos / Courtesy of Instagram @fridacashflow, manufacturers

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ