BACK TO BASICS: KOSTEUTTAVAT KASVONAAMIOT

Kasvonaamiot ovat tehokas tapa hoitaa kuivuuteen taipuvaista ihoa talven vaihtuvissa sääolosuhteissa. 

Valitse kasvonaamio ihotyyppisi ja -haasteesi mukaan. Kaikki ihotyypit kaipaavat talviaikaan yleensä lisäkosteutusta, joten kosteuttavuuden tulisi olla vaatimustesi kärkipäässä. Tehokkaan kosteuttamisen ohella, naamion toivotaan yleensä kertahoitona myös uudistavan, puhdistavan ja kirkastavan ihoa. Yhdestä naamiosta voi olla vaikeaa löytää vastaus kaikkiin näihin vaatimuksiin, mutta yhdellä luottonaamiolla on hyvä aloittaa. Jos etsit ihonhoitorutiiniisi toimivaa, mutta edullista yleisnaamiota, löydät tutustumisen arvoiset näistä suosikeistamme.  

Iroisie Instant Beauty Fresh Mask - Nimikin sen osoittaa, naamion tarkoitus on muutamassa minuutissa saada iho näyttämään kauniin hehkuvalta. Naamio onnistuu tehtävässään erinomaisesti, iho on kirkkaampi ja paremman värinen heti vaikutusajan jälkeen. Naamio uudistaa ihoa ja puhdistaa ihohuokosia talista - säännöllisen käytön jälkeen iho on tasaisempi ja ihohuokoset selkeästi puhtaammat. Kosteuttavana ainesosana on minttu, joka virkistää ihoa ja viilentää sekä rauhoittaa. 

Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask - Yöksi kasvoille jätettävä naamio on ohuesta yövoiteesta pitävälle hyvä vaihtoehto tehokkaammaksi yöhoidoksi. Levitä naamio puhtaille kasvoille, jätä yöksi ja huuhtele vasta aamulla pois. Uudistava naamio on hellävarainen herkällekin iholle. Anti-age voiteena se ei ole tehokkain hoitamaan syvempiä juonteita, mutta ensimmäiseksi anti-age -tuotteeksi oikein toimiva. Tyrniöljy sisältää paljon iholle tärkeitä vitamiineja ja iho tuntuu ravitulta naamion jälkeen. 

Olivia Klein detox masque - Kotimaisen Olivia Kleinin syväpuhdistava hoitonaamio puhdistaa ihohuokosia tehokkaasti ja palauttaa iholle kirkkaan sävyn. Aktiivihiilipohjainen naamio on tarkoitettu ensisijaisesti epäpuhtaalle iholle, mutta sen puhdistavasta ominaisuudesta hyötyy myös paikallisesti näppylöitä silloin tällöin saava ihotyyppi. Naamio voidaan levittää koko kasvoille tai käyttää tehopuhdistuksena vaikka vain paikallisesti leualla, nenällä tai otsalla. Monesti puhdistavat naamiot kuorivat iholta kaiken oman rasvan ja ihoa kiristelee naamion poispesun yhteydessä, mutta tämän naamion jälkeenkin iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. 

Origins Drink Up 10 minute mask - Herkulliselta aprikoosilta tuoksuvan naamion kosteuttava teho perustuu aprikoosin siemenestä saatavaan öljyyn. Öljy siloittaa ja pehmentää ihoa, joten kuivan karheakin talvi-iho talttuu tästä tehokosteuttajasta vain muutamalla käyttökerralla. Naamiota levitetään reilu kerros puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Ylimääräisen naamion voi huuhdella pois, jolloin ihonhoitoa jatketaan tavalliseen tapaan seerumein ja voitein. Voit myös vain taputella pois ylimääräisen kerroksen naamiota ja jättää ohuen kerroksen vaikuttamaan iholle yön ajaksi. 

YA Naturae Puhdistava kasvonaamio - Allergiselle, ärsyyntyvälle ja todella herkälle iholle kannattaa valita Yliopiston Apteekin omasta Naturae -sarjasta puhdistava kasvonaamio, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Ekosertifikaatin saanut kotimainen tuotesarja täyttää myös luonnonmukaiset vaatimukset ja on napakymppi siis kaikille herkän ihon tuotteita etsiville. Bentoniittisavi syväpuhdistaa ja raikastaa ihoa, koivunmahla ja kaurauute rauhoittavat ja auttavat ihoa uudistumaan. Mieto tuoksu soveltuu myös tuoksuherkälle. 

 

Lue lisää: Bubble mask - kasvonaamiot
Lue lisää: Kevään parhaat kasvonaamiolöydöt

Sisältää affiliate -linkin.  

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ