BACK TO BASICS: ARJEN SUOSIKKILUOMIVÄRIT

Arjen toimivimmat luomivärit ovat helppokäyttöisiä, pehmeästi levittyviä ja pitkäkestoisia. Nämä suosikkimme täyttävät kaikki vaatimukset. 

Lumene Longwear eyeshadow stick. Jo allekirjoittaneen maaliskuun mood boardista paljastuu fanaattisuus puikossa oleviin meikkeihin. Helpompaa keinoa levittää luomiväriä arkiaamun kiireessä (tai ihan koska tahansa) ei yksinkertaisesti ole. Puikosta voi värittää luomelle suoraan väriä ja sitten taputella tasaiseksi vaikka sormin. Puikolla onnistuu myös tarkempi värittely ripsien tyvessä ja tuotetta voi kerrostaa enemmän intensiivisyyttä halutessa. Luomiväripuikko on todella pitkäkestoinen ja pysyy hyvin jopa rasvoittuvillakin luomilla. 

Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour. Kotimaisen puikon kanssa erinomaisuudesta kilpailee Laura Mercierin puikkoversio, joka samaan tapaan pysyy hyvin luomilla ja on helppo levittää. Pidä silmällä erityisesti sävyjä Amethyst ja Cobblestone kun haluat toimivan arkisen neutraalin ruskean luomivärin, joka pehmeästi korostaa silmiä ja antaa sopivasti silmälle muotoa. Täydellisen tämän hetken trendililan luomille taiot sävyllä Orchid

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow. Estelle & Thild laajensi osaamisensa ihonhoidosta myös meikkeihin, ja hyvin laajensikin. Erityisesti yksittäiset luomivärinapit ovat jääneet heti ensikosketuksesta meikkipussiin. Silkkinen koostumus on helppo levittää luomille ja häivyttää pehmeäksi. Jopa tummat mattaiset sävyt, jotka usein ovat luomivärien vaikeimmat koostumukset toteuttaa, ovat pehmeitä ja helppo työstää. Kylmä arkiruskea joka tilanteeseen on mattasävy nimeltään Soft Plum.

&Other Stories Eye Colour. Toimiva budjettivaihtoehto luomille löytyy &Other Storiesin kauneusosastolta. Eye Colour -luomivärejä löytyy sesonkiväreissä useita joko mattaisia tai kimaltelevia. Todella pehmeässä koostumuksessa on runsas pigmentti ja sävyn saa arkiaamun kiireessäkin nopeasti luomille. Sävyt vaihtelevat keväästä syksyyn, joten kokeile rohkeasti uusia sävyjä, äläkä jää kiinni yhteen suosikkiin. 

Clinique Lid Pop. Söpössä kukkapakkauksessa olevaa luomiväriä kantaa mielellään mukanaan tai pitää esillä kylpyhuoneen hyllyn reunalla. Kukkaisen ulkomuotonsa lisäksi luomiväri toimii hyvänä arkituotteena. Kevyesti kiiltävä ja valoa taittava koostumus on imarteleva joko yksinään luomilla tai toisen luomivärin ja rajauksen parina. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, &Other Stories

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER
Markkinoiden paras sävyttävä kosteusvoide. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 10 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn ystävämyynnistä. 
LUE LISÄÄ