AW17 – KAUDEN KAUNEIMMAT MUOTIKAMPANJAT

Viisi editorialia, jotka jäävät mieleesi syksystä 2017.

CALVIN KLEIN fall 2017 by Willy Vanderperre
Uutta tuloa Raf Simonsin myötä tekevä Calvin Klein on noussut toimituksen brändisuosikkeihin kuluvana syksynä. Kampanja tuo esiin malliston parhaat runway-lookit elävässä miljöössä, syventäen innostusta moderneihin cowboy-vaikutteisiin ja amerikkalaisiin pukulookeihin.

BALENCIAGA fall-winter 2017 by Johnny Dufort
Lotta Volkovan stailaama syyseditorial vie dynaamisiin Matrix-tunnelmiin ja vaivattoman estetiikan lähteille. Eleetön yleisilme on ihana vastinpari logorykelmälle ja itse mallistolle, joka on tänäkin syksynä brändille ominaisen runsas.

CÉLINE fall-winter 2017 by Juergen Teller
Céline jatkaa menestyksekästä yhteistyötään Juergen Tellerin kanssa. Syksyn lookbook toistaa tuttuja teemoja viime kausilta, tarjoillen silti kauniin katsauksen uuden malliston muotokieltä ja avaintuotteita. Hyvää ei aina tarvitse vaihtaa, tämä on täydellinen visuaalinen jatkumo Célinen kaltaiselle brändille.

KHAITE fall-winter 2017 by Hanna Tveite
Khaiten lookbook huokuu vaatteille ominaista ylellisyyttä ja palauttaa ajatukset alleviivaamattoman käyttövaatetuksen ytimeen. Kokonaisuus on harvinaisen rauhallinen ja lämmin, mutta samalla dynaaminen ja hallittu. Malli Marte Mei van Haaster on nappivalinta ja saa haaveilemaan ultralyhyestä polkkatukasta.

ISABEL MARANT fall-winter 2017 by Inez and Vinoodh
Isabel Marantin kollaasitettu syyseditorial vie tunnetun boholookin lähteille, alleviivaten muotitalon naisellisempaa ja taiteellisempaa ulosantia. Kampanjan tähtenä oleva Anna Ewers on todellinen Marant Girl – häneltä aiomme varastaa idean vyötetystä bleiserilookista.

 

Katso myös: SS17 – Kauden kauneimmat muotikampanjat

Photos / Courtesy of the brands

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 10 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn ystävämyynnistä. 
LUE LISÄÄ