8 X ONNISTUNUT JUHLALOOK – TEE PERÄSSÄ!

On se aika sesongista, kun kuluneen kevään gaalojen juhlalookit saa laittaa käytäntöön omassa elämässä. 

 

Natasha Poly, Zendaya, Stella Maxwell, Zoey Deutch

MIETI KOKONAISUUTTA. Ota mallia näistä toteutuksista asun täydelliseen tasapainoon. Kampauksen ja meikin tulisi tukea juhlapukua ja päinvastoin. Tasapaino ja harmoninen kokonaisuus ei aina synny revittelemällä toisella elementillä ja sitten himmailemalla toisella. Näyttävän mekon tai juhla-asun parina toimii rohkea ja toinenkin näyttävä yksityiskohta; suureleinen kampaus ei aina vie huomiota asulta vaan parhaimmillaan nivoo kokonaisuuden yhteen. 

VAIHDA ELEMENTTEJÄ. Juhlatyyliä valitessa tullaan yleensä pohtineeksi asun sopivuutta useimpiin tilaisuuksiin. Sama asu taipuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin kampausta ja meikkiä vaihtelemalla. Pehmeään helmikirjailtuun mekkoon saa erilailla potkua irokeesikampauksella, mutta mekko taipuu konservatiivisempaan tilanteeseen vaikka hiukset tiukalla niskanutturalla. Hyödynnä asusi potentiaalia vaihtelemalla elementtejä sen ympärillä. 

HEITTÄYDY. Myös värivalinnoissa saa olla rohkea; punaisten huulten ei aina tarvitse sopia täydellisesti puvussa toistuvaan punaiseen - tärkeintä on valita sama sävymaailma. Värin ei tarvitse myöskään aina löytyä huulilta - värikkäämpi silmämeikkivalintakin on yllättävän neutraali ja sopii hyvin niin valmistujaisjuhlaan kuin rennompiin bileisiinkin. 

Elle Fanning, Lily-Rose Depp, Stella Tennant, Selena Gomez

VASTAKOHDAT TOIMIVAT. Leikittele kovilla ja pehmeillä elementeillä. Jos päädyt terävään sisäkulmarajaukseen, kierrä hiukset pehmeille laineille ja solmi löysästi niskaan. Asun graafisemmat linjat taittuvat pehmeydellä ja jälleen kokonaisuuden tasapaino löytyy. Tyylissä saa tällä sesongilla olla tyttömäisyyttä ja leikkisyyttä, mutta omalta tuntuvat valinnat huomataan. 

PANOSTA PYSYVYYTEEN. Tulitpa valinneeksi minkä tahansa meikki- tai tukkatyylin, sekä meikin, että kampauksen huolellinen pohjustaminen takaa siistin juhlalookin. Pidä mielessä, että paksu kerros meikkivoidetta näyttää nopeammin kuluneelta ja suttuiselta kuin useampi ohut kerros. Myös pohjustustuote ennen meikkiä on avainasemassa meikin pysyvyydessä. Samanlainen valmistelu pätee myös hiuksiin. Suihkauta muotoiluraudan tai föönauksen alle kiinnittävää kampausnestettä tai kevyt suihkaus ohutta hiuslakkaa. Niin auki oleva kampaus kuin nutturakin pysyy varmasti tällä tekniikalla. 

 

KOLME PIKAVINKKIÄ JUHLAAN - LUE LISÄÄ: 

Nopeasta ponnaristakin saa juhlavan.

Asun kuin asun viimeistelee tuoksu

Myös hääpäivänä saa olla kekseliäs. 

 

Photos / Courtesy of  Vogue.com, Harper's Bazaar, Glamour, Allure

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY: PARIISI SS19
Pariisin seitsemän kohokohtaa.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: LOKAKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: MAC RUBY WOO
Kaikkien punaisten huulipunien benchmark. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ