8 MUOTIKIRJAA, JOTKA LUKEA JOULULOMALLA

Read, eat, sleep, repeat.

Gio-Graphy: Fun in the Wild World of Fashion – Giovanna Battaglia 
Giovanna Battaglian odotettu esikoisteos opastaa tilannepukeutumisen, inspiraation ja tyylikkään elämän saloihin. Kirja on kepeä, viihdyttävä ja humoristinen puheenvuoro yhdeltä aikamme vaikutusvaltaisimmalta muotikasvolta.

Annie Leibovitz: Portraits 2005-2016
Ikonisen yhdysvaltalaiskuvaajan Annie Leibovitzin tuorein teos kokoaa 150 vaikuttavaa muotokuvaa samojen kansien väliin. Ajankohtainen lahjaidea valokuvaajalle tai estetiikan ystävälle.

Dress Scandinavian – Pernille Teisbaek
Pernille Teisbaek vie lukijan skandipukeutumisen juurille. Runsaat katumuotikuvat, mood boardit ja tekstiosuudet avaavat tapoja, joilla omaksua värikäs, leikkisä ja tektuurinen tanskalainen pukeutumisfilosofia. Must read kaikille, jotka rakastavat rouheaa köpistyyliä ja haluavat ottaa sen omakseen.

Grace: Thirty Years of Fashion at Vogue
Voguen taiteellisen johtajan pestistä viime vuonna luopunut Grace Coddington dokumentoi vaikuttavan uransa kaksien kansien väliin ylistetyssä muistelmateoksessa. Julkaisun helminä ovat runsaat henkilökohtaiset kertomukset ja sisäpiiritarinat muotialan nimekkäimmistä vaikuttajista. 

Chic Stays by Condé Nast Traveler
Katso maailmaa tunnettujen muusikoiden, mallien ja näyttelijöiden silmin. 36 muoti- ja viihdealan huippunimeä Kate Mossista Sofia Coppolaan paljastavat lempikohteensa, lomamuistonsa ja paikkansa Condé Nast Travelerin vakavaa matkakuumetta herättävässä seikkailuteoksessa.

Betak: Fashion Show Revolution – Alexandre Betak 
Muotinäytökset kestävät minuutteja, mutta taustalla on satoja työtunteja ja mittavia produktioita. Alexandre Betak on tuottanut lukuisia merkittäviä huippumuodin näytösspektaakkeleja, joihin kirja paneutuu sekä taiteellisten että kaupallisten ulottuvuuksien voimin.

The Fashion Book
Muodin suuri pieni oppimäärä samoissa kansissa. Kehuttu, vastikään päivitetty lähes 600-sivuinen kokoelmateos löytyy jokaisen muotityöläisen kahvipöydältä.

How to be Parisian – Caroline de Maigret, Anne Berest, Sophie Mas & Audrey Diwan
Taattua lomaseuraa kaikille, jotka kaipaavat kevytlukuista komediahetkeä. Hittikirjasarja on aidosti viihdyttävä ja vie onnistuneesti pariisilaisen elämänfilosofian lähteille.

 

Photos / Courtesy of Glen Cove, manufacturers

Kommentit (0)

OSTOSLISTALLA: 3 X TALVEN TÄSMÄTUOTE
Ensiapua päänahalle, vartalolle ja kasvoille. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI HAJUVESI: 5 TUOKSUSUOSIKKIAMME KEVÄÄSEEN
Kevät tuoksuu vaniljalta, pippurilta sekä puuterilta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MAALISKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: MAALISKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa.
LUE LISÄÄ