6 KYLPPÄRIKAAPIN PAKOLLISTA LOPPUKESÄÄN

Loppukesän ihonhoitovinkit kesän säilyttämiseksi iholla. 

Loppukesä ja alkusyksy ovat erinomainen aika laittaa ihonhoitorutiinit kuntoon. Kesällä iholle levitetään pääsääntöisesti korkean suojakertoimen voiteita ja läträtään kosteuttavilla aftersun -tuotteilla. Kesäauringossa vitamiinit napataan ulkoisista tekijöistä ja anti-age -hoidot jäävät helposti taka-alalle. Myös kuorintaa harrastetaan hyvin maltillisesti, pienintäkin päivetystä varjeltaessa. Kesän jälkeisessä ihonhoidossa toimivat toisiaan täydentävät tuotteet. Teimme listan suosikeistamme, joilla nautit kesän jäljistä ihollasi mahdollisimman pitkään, samalla valmistellen ihoa vastaanottamaan pian alkavan uuden sesongin. 

After sun kasvoille + vartalolle – After sun -voiteita levitetään tavallisesti tehokkaimmin käsivarsiin tai rintakehään, joissa rusketuksen halutaan säilyvän mahdollisimman pitkään. Jos on makoillut uima-asussa rannalla päivän jos toisenkin, koko vartalon iho tarvitsee runsaasti kosteutta after sun -voiteen muodossa. Lieracin Sunissime -tuotteissa on avokadoöljyjä sekä Omega-3 ja -9-rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa paremmin kuin tavalliset vartalovoiteet. After sun -voiteissa on yleensä tehokkaasti auringon aiheuttamien vaurioiden korjaukseen tarkoitettuja ainesosia, siksi ne ovat todella tehokkaita. Levitä after sun -voiteita ihollesi vielä viikon tai kaksi aurinkolomailusi jälkeen tai iltaisin auringossa oleilun jälkeen. Lierac Sunissime Repairing Serum soveltuu kasvoille päivävoiteen ja meikin alle, sekä palauttaa kosteustasapainon myös kaulaan ja dekolteelle. Rehydrating Repair Milk sen sijaan imeytyy vartalon iholle nopeasti eikä vaadi kuivattelua ennen pukeutumista. 

Vitamiineja ja kirkkautta – Jos et keväällä kokeillut C- vitamiinia ihonhoidossasi, tee se loppukesästä. Kesän rento oleilu ja auringosta nauttiminen voivat näkyä iholla sameutena. Vitamiineihin palaaminen arkisissa ihonhoitorutiineissa takaa hehkuvan ihon jopa tulevana talvena. Esittelimme aiemmin Cliniquen 7 päivän C-vitamiinikuurin, jonka avulla auringon aiheuttama sameus ja epätasaisuus tasoittuu. C -vitamiinilla on tunnetusti myös ihon pigmenttiä tasoittavia ominaisuuksia, joten jos laikukas päivetys vaivaa, C-vitamiini auttaa. Lisäpotkua ja energiaa iholle tuo myös Originsin GinZing Energy Boosting Moisturizer. Kahvipapua ja ginseng -juurta sisältävä voide sopii öljyttömän koostumuksensa vuoksi käyttöön loppukesällä, jolloin iho ei välttämättä kaipaa paksua voidetta. Päivävoiteen ansiosta iho näyttää nopeasti todella hehkuvalta ja terveeltä.

Pidä kiinni päivetyksestä kynsin hampain – After sun -seerumin rinnalla aamu- tai iltarutiiniin kannattaa ujuttaa Vita Liberatan itseruskettava seerumi. Kasvojen ihoa pikkuhiljaa ja erittäin hienovaraisesti ruskettava seerumi säilyttää kasvoilla auringon hehkun vaikka ympäri vuoden. Seerumi hoitaa samalla jopa anti-age -hoidon kiinteyttämällä kasvojen ihoa ja häivyttämällä pieniä juonteita. Levitä puhdistetuille kasvoille kosteusvoiteesi alle tai sekoita tippa voiteesi joukkoon. Pre-Shower itseruskettaviin koukutuimme toimituksessa jo keväällä, mutta purkit ovat ahkerassa käytössä myös pitkälle syksyyn. Ennen suihkua vartalolle levitettävissä voiteissa voiton veivät Vita Liberatan Ten Minute Tan ja NKD SKN Pre-Shower Tan -voiteet. Lue juttu ja valitse oma suosikkisi. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

PINNALLA: LOMAKAUDEN ASUSTETRENDIT
Koruamuletit, kalastajalakit, remmisandaalit ja minishopperit löytävät tiensä matkagarderobeihin tänä kesänä.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ