5 X PRE FALL -KAUNEUSTRENDI 2018

Viisi vaatebrändiä, viisi tulevan syksyn kauneustrendiä.

MARNI - YLILUONNOLLISET RIPSET

Pitkän "ripsettömän" kauden jälkeen räpsyripset palauttelevat asemaansa silmämeikissä. Luonnolliset maskarat ja ripsivärittömät tai täysin silmämeikittömät päivät täydentyvät vastakohtaisesti jopa hieman epäluonnollisen pitkillä ja tuuheilla räpsyillä. Yhdistä ultranaiselliset ripset androgyyniin hiusmalliin - rohkein kokeilee syksyllä ultralyhyttä leikkausta. Naisellisuus saa vastapainoa neutraaleista kokonaisuuksista ja vahvistusta näyttävistä roikkuvista korviksista. CÉLINE - ULTRALYHYT LEIKKAUS

Nyt jo muutaman sesongin jyrännyt, koko ajan lyhenevä hiusmuoti kutistuu entisestään. Céline on osunut muotitrendien lisäksi ytimeen myös kauneudessa - muotitalo esitteli aikoinaan korvan alle jäävän polkkamitan, josta tulikin kuluneen vuoden yksi suurimmista hiustrendeistä. Phoebe Philon viimeisessä taidonnäytteessä esiteltiin helppohoitoinen ja puhutteleva ultralyhyt kampaus, jossa hiusten pääliosa saa jäädä pidemmäksi kuin kampauksen sivut. Valitettavasti Célinellä viimeiseksi Philon aloittamaksi hiustrendiksi jäävä vahva leikkaus puhuttelee tulevalle sesongille. 

STELLA McCARTNEY - RETURN OF THE TOP KNOT

Rennon huoleton top knot eli korkea nuttura tekee jälleen paluun arkeen hyväksyttyjen kampausten listalle. Pitkään niskassa nutturoiden painopistettä tiukasti säilyttänyt trendi kipuaa tulevalla sesongilla korkeammalle. Nuttura tulee kiinnittää löysästi - irtoilevat ja lentelevät ylimääräiset suortuvat ovat vähintäänkin sallittuja. 

VALENTINO - TIUKKA KIHARA

Lempeiden laineiden rinnalle nousee ensi sesongilla yhä vahvemmin tiukka spiraalikihara. Permanenttia matkiva tiheä kihara muotoillaan nyt kaikkiin hiuspituuksiin. Joustavat ja kimmoisat kiharat taiot kapealla kihartimella. Jos jo luonnostasi omaat upean kiharapilven, erottele kiharoita entisestään muotovaahdon tai suihkuteltavan vahan avulla.  

BALENCIAGA - EPÄSYMMETRINEN OTSATUKKA

Balenciagan pre fall -mallisto oli hyvin leikattujen vaatekappaleiden juhlaa, mutta sama suoraviivaisuus ei jatkunut hiustrendeihin. Otsatukat oli leikattu ja kammattu hyvin epäsymmetrisiksi muodostaen näyttäviä linjoja muotoilemaan kasvoja. Lovi hiuksissa otsalla tai tasaiseksi kerrokseksi ohimoilta painunut otsatukka antoi muuten suoraviivaiseen tyyliin mielenkiintoista muotoa. Otsistrendi tarkoittaa sitä, että omiin keittiösaksiin saa jatkossakin tarttua olemassa olevan otsatukan uudelleenmuotoilussa. 

 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

 

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ