5 X PRE FALL -KAUNEUSTRENDI

Viisi vaatebrändiä, viisi tulevan syksyn kauneustrendiä. 

MARNI – LYHYET HIUKSET

Marni näyttää mallia hiusten pätkäisemiseen syksyksi. Motto kuuluu: mitä lyhyempi, sitä parempi. Juuri ja juuri korvien alapuolelle ulottuvaa polkkaa nähtiin monissa näytöksissä ja leikkaus onkin tulevan syksyn ehdottomasti kuumimpia. Myös ultralyhyt "poikatukka" on rohkean valinta tulevaan sesonkiin. 

CÉLINE – TASAMITTAISET LEIKKAUKSET

Leikkauksissa kerrostaminen unohdetaan ja hiukset saavat nyt olla tasamittaiset. Saman pituisiksi leikatuissa kutreissa on etunsa; jopa luonnostaan ohuet hiukset näyttävät heti paksummilta. Suoran otsatukan lisäksi tasaisia leikkausyksityiskohtia nähdään kehystämässä kasvoja. 

ALEXACHUNG – SIVUJAKAUS

Keskijakaus siirretään pitkän valtakauden jälkeen reilusti sivuun. Taivuta jakaus pesun jälkeen toiselle ohimolle. Kun föönaat hiukset kerran uuteen paikkaansa, on muotoilu jatkossa helpompaa. Otsalle saa jäädä 80-luvun heittoa muistuttava pyörre eikä hiuksia tarvitse kiinnittää kasvoilta korvan taakse.

RALPH LAUREN – RUSKEA RIPSIVÄRI

Mustan ripsivärin syrjäyttää ruskea, joka näyttää silmissä paljon pehmeämmältä kuin tummempi kanssasisarensa. Kopioidessasi meikittömältä näyttävää silmämeikkiä älä taivuta ripsiä lainkaan, vaan lisää niihin vain kerros ruskeaa ripsaria. Silmät tulevat tavallista paremmin esille, mutta eivät näytä meikatuilta. 

THE ROW – VAHVAT KULMAKARVAT

Syksyllä kulmakarvat jatkavat kasvojen tärkeimpänä elementtinä. Tummenna ja muotoile kulmia pehmeillä tuotteilla, suosien puuterisia kulmavärejä. Myös värilliset kulmageelit muodostuvat syksyllä meikkipussin luottotuotteiksi. 

 

Lue myös: Trendiraportti: Pre Fall 2017

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY AW18: NEW YORKIN KOHOKOHDAT
New Yorkin 10 parasta.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: VOIDEMAINEN POSKIPUNA
Kasvojen pikapiristys sekunneissa. 
LUE LISÄÄ
ESITTELYSSÄ: KORUBRÄNDIEN KOLMEN KÄRKI
Rosoiset linjat ja väkevät lookbookit yhdistävät uusia korumuotoilun kiintopisteitä. 
LUE LISÄÄ
DESIGNER-KULMA: HAASTATTELUSSA ANNA LEHMUSNIEMI
Laukkubrändi NOANin takaa löytyvä Anna Lehmusniemi vastaa muotiteollisuuden ylituotantoon hitaan asusteideologian kautta. 
LUE LISÄÄ