5 LUOTTOTUOTETTA: JENNI ROTONEN

Top 5 -luottotuotetta juttusarjassa alan huippuosaajat jakavat kosmetiikan viisi suosikkiaan. Bloggaaja ja tyylivaikuttaja Jenni Rotonen Pupulandia -bloginsa takaa paljasti meille luottotuotteensa. 

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

"Tämä kulttimaineessa oleva salva on todella maineensa arvoinen. Minulla on kuiva iho ja kärsin aika ajoin rohtumista ja jotkut kuivat kohdat ihossa eivät tunnu talttuvan millään. Eight Hour Cream tuntuu tepsivän pulmaan kuin pulmaan. Luottotuote, joka kulkee aina mukana laukussa! Vinkki: Laivojen ja lentokenttien Tax Free - myymälöissä myydään näppärän kokoista pientä pyöreää rasiaa, joka on huomattavasti edullisempi kuin esimerkiksi merkin oma huulirasvapuikko."

Lumene Arctic Sun -hohdeaurinkopuuteri

"On suoranainen sääli, että tämä tuote on Lumenella valikoimissa vain kesäisin. Ihanaa kuulasta hehkua iholle taikova aurinkopuuteri on sopivan sävyinen myös hyvin vaalealle ja talvenkalpealle hipiälle. Tästä tuotteesta tulee niin luonnollinen hehku, että useampikin on luullut sen olevan peräisin purnukan sijaan auringosta."

Dr. Hauschka Ruusuvoide

"Luonnonkosmetiikkamerkki Dr.Hauschkan klassikkotuote Ruusuvoide on erinomainen tuote kuivalle ja herkälle iholle. Minulla on hankala iho, sillä kärsin sekä atooppisen ihon kuivuudesta, hormonaalisista epäpuhtauksista että herkän ihon reaktiivisuudesta ja ärsytysalttiudesta. Tästä tuotteesta vaativa naamataulu on tykännyt ja kosteutusteho on riittänyt kuivimmillakin talvikeleillä. Koostumukseen totuttelu voi alkuun viedä hetken, mutta kun voiteen antaa imeytyä kunnolla, se on hyvä tuote myös meikin alle." 

NARS poskipuna, sävy Lovejoy

"NARSin ihania poskipunia ei saa Suomesta, mutta hamstraan niitä ulkomailla Sephorassa vieraillessani. Poskipunapaleteissa aina ne kaikkein kirkkaimmat ja hempeimmät sävyt näyttävät houkuttelevimmilta, mutta iholla rusehtava Lovejoy -sävy on ihanan luonnollinen. Tämä puna näyttää siltä kuin sinulla ei poskipunaa olisikaan, vaan poskipäillä hehkuisi vain luonnollinen oma rusotus." 

& Other Stories -huulipunat

"Olen vannoutunut huulipuna-ihminen ja tykkään erityisesti mattasävyistä. Tulin hiljattain kokeilleeksi Helsinkiin liikkeensä viimein avanneen & Other Storiesin huulipunia ja yllätyin todella myönteisesti: sävyvalikoima on ihana, punissa on runsaasti pigmenttiä ja miellyttävä mattakoostumus. Yksi omista suosikkisävyistä on esimerkiksi ysäriviboja henkivä Imperial Carmine."

 

Inspiroidu Jennin valloittavasta tyylistä blogissa ja Instagramissa @jennipupulandia.

Photos / Courtesy of Raffael Payr, manufacturers

Kommentit (0)

TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: ONA RIHU
Onan meikkipussin viisi ekologista luottotuotetta. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: RANTAMUOTI
Matkalaukussa tänä kesänä kokouikkari, silkkihuivi ja harsokaftaani.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ