4 x TÄSMÄTUOTE LOMALTA PALUUSEEN

Palaudu pääsiäisestä – esittelyssä neljä täsmätuotetta, joilla virkistyt ja uudistut lomailun jäljiltä. 

Clarins Detox Booster - Ihon detox- hoito juhlinnan, valvomisen ja huonon ruokavalion jälkeen. Lisää tehotiivistettä 3-5 tippaa mihin tahansa kotonasi olevaan päivä- tai yövoiteeseen, seerumiin tai naamioon. Tipat tehostavat tavallista ihonhoitotuotettasi ja tekevät siitä ihoa uudistavan ja elvyttävän. Tiiviste palauttaa väsyneeseen ihoon kirkkauden ja heleyden. Kokeile tippoja päivän, viikon tai vaikka kuukauden kuurina. Täydellinen tuote juhlista tai kiireisemmästä työviikosta palautumiseen! 

Verso Reviving Eye Mask - Paras silmänympärysnaamio ikinä. Retinolia sisältävät super kosteuttavat silmänalusille tarkoitetut geelinaamioliinat virkistävät tehokkaasti silmänympärysihoa. Naamioliinat levitetään silmien alle ja annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Naamio sisältää natriumhyaluronaattia, greippiuutetta ja rypsiöljyä. Silmänalusihosta tulee liinojen jälkeen heti astetta kirkkaampi ja todella kosteutettu ja pehmeä. Hiero ja painele liinoista iholle jäävä ylimääräinen hoitotiiviste vielä syvemmälle ihoon ja pääset eroon myös turvotuksesta. 

Shiseido BB Cream SK 30 - Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihonsävyn tasaiseksi heti taikova Shiseidon BB-voide on jokaisen kevyen luonnollisesta meikkipohjasta pitävän ehdoton valinta. Tehokkaasti kosteuttavan BB-voiteen alle voi normaalille ja rasvoittuvalle iholle soveltua vain kevyt seerumi. Tässä BB-voiteessa yhdistyvät tehokkasti ihonhoidon ominaisuudet luonnolliseen meikkipohjaan. Kuivalle iholle kannattaa BB-voiteen alle kerrostaa seerumit ja voiteet normaalisti. Ihosta tulee todella heleä ja hyvinvoivan näköinen. Levitys onnistuu helposti ja nopeasti sormin. 

Lierac Sensorielle Body Scrub - Ylellinen vartalonkuorinta auttaa palautumaan arkeen. Tehokas puhdistautuminen energisoi ja virkistää lomailun jälkeen. Sokerikiteitä ja kuorivia vaniljalastuja sisältävä kuorinta kirkastaa ja pehmentää ihon. Gel in Oil -koostumus muuttuu iholla pehmeäksi ja se on helppo levittää veden kanssa ja kuoria iho kaikkialta vartalosta. Talven ihoon jättämät viimeisetkin kuivat rippeet katoavat ja aamuisesta suihkuhetkestä tulee heti astetta hemmottelevampi. Öljyisen koostumuksen ansiosta iho on kuorinnan jäljiltä kuitenkin kosteutettu ja sileä. 

 

Minilomasta palautumiseen auttavat myös: Kevät-detox - parasta mitä voit ihollesi juuri nyt tehdä
Lisäapua: Löydä uusi luottotuote: kuivaöljy

Photos / Courtesy of manufacturers, Glossier.com

Kommentit (0)

TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ