4 X INSTABEAUTY – SEURAA HEITÄ!

Neljä kaunista Instagram-tiliä seurantalistallesi. 

@CAROLINESANDSTROM_

Ruotsalaisen stylisti ja muotitaitaja Caroline Sandströmin tililtä saa vahvistuksen arkeen; huolitellut kulmat ja ripsari todella riittävät. Tililtä voi bongailla myös upeita editorialkuvia, joissa on leikitelty niin vaatteilla kuin meikeilläkin. 

@CATHRINESAKS

Tanskalaisen vaatebrändi SAKS POTTS:in toisen perustajan Cathrinen Insta-tilillä on elämänasenne kohdillaan. Hulluttelevissa kuvissa käy myös ilmi muotitaiturin oma tyyli, joka usein nojaa pehmeään smokey eye -silmämeikkiin, perusponnariin ja tummaan kynsilakkaan. Ei huonoja klassikoita!

@ELSAEKMAN

Allekirjoittaneen girl crush - ja hiusmuusa, ruotsalainen bloggari Elsa Ekman ihastuttaa rennon tyttömäisellä tyylillään. Elsa osaa yhdistellä asuihin vaihtuvia hius- ja meikkityylejä luoden loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia. Reiluun kerrokseen ripsaria, yksittäisiin ripsitupsuihin ja hentoiseen kissarajaukseen luottavalta Elsalta saa ideoita nimenomaan helposti kopioitaviin arkityyleihin. 

@NADIA.ARAUJO

Huippumalli Nadia Araujon tiliä selaillessa haluaa panostaa ihonhoitoonsa vielä enemmän. Uskomattoman upean ihon omaava malli hehkuu aina terveyttä ja hyvinvointia, jota on ilo katsella. Luonnolliseen afrokiharaansa ja punaan huulilla tehokeinona luottavalta kaunottarelta saa vahvistusta omaan persoonalliseen tyyliin luottamisesta. 

 

Lue myös: 3 x toukokuun kiinnostavin muoti-instagrammaaja
Lue myös: Instagramin kolme kauneinta! - Seuraa heitä

Photos / Courtesy of @nadia.araujo @elsaekman @cathrinesaks @carolinesandstrom_

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY AW18: LONTOON KOHOKOHDAT
Lontoon kuusi parasta.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: MUOTIVIIKKOJEN PARHAAT HIUKSET
Street style edition. 
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KASVOÖLJY
Parasta mitä voit antaa ihollesi juuri nyt. 
LUE LISÄÄ