3 KORUBRÄNDIÄ, JOTKA MUUTTAVAT ASUSTEFILOSOFIASI

CVC Stones, Efva Attling ja Anissa Kermiche innoittavat satsaamaan yhteen laatukoruun ja päästämään rihkamat lomalle.

CVC STONES

Charles de Viel Castel peri aikanaan irtotimantin isoäidiltään ja etsi sille arvoistaan käyttötarkoitusta. Etsinnän tuloksena syntyi CVC Stones, eksklusiivinen korubrändi, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla luonnon ja luksuksen. Eri rannoilta ympäri maailman poimitut sileäpintaiset kivet saavat seurakseen upotetut timantit ja kultaisen ketjun. CVC Stones on noussut muutamassa vuodessa asustemuodin aikaa kestäväksi uusikoniksi ja raivannut tietä persoonalliselle, tarinalliselle ja uniikille korumuodille. Katso lisää täältä.EFVA ATTLING

Nimeään kantavan brändin jo vuonna 1999 perustanut Efva Attling on muovannut vahvasti skandinaavista designia ja aikasidonnaisia trendiaatteita. Vastoin monien odotuksia, nykymallistot eivät pyöri ainoastaan brändin tunnetuimpien rengasamulettien ympärillä: itseasiassa kokoelmilla on tarjota paljon enemmän ja ajattomuudessaankin ne ovat vahvasti kiinni korumuodin ytimessä. Tutustumisen arvoiseksi yltävät ainakin Bend Over, Seashell, Dolce Vita ja Rose Petal. Katso lisää täältä.

ANISSA KERMICHE

Pariisilaissyntyisen Anissa Kermichen nimeä kantava brändi yltää näkemyksellisimpien korutulokkaiden joukkoon sitten Sophie Bille Brahen. Brahen tavoin Kermiche palautti helmet katu-uskottavasti pinnalle totuttua kepeämmän muotoilun voimin. Ylistyssanoja ovat keränneet myös asenteikas ja naiskehoa kuvantava muotoilu. Äärimmäisen inspiroivat lookbookit ja harkittu estetiikka nostavat Anissa Kermichen korumuodin kiinnostavimmaksi lifestyle -brändiksi. Katso lisää täältä.

 

Photos / brands

Kommentit (0)

BEAUTY DIRECTOR´S PICK: MARIMEKKO for CLINIQUE
Suomalaista suunnittelua kansainvälisen kosmetiikkajätin huulipunissa. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KASVOÖLJY
Parasta mitä voit antaa ihollesi juuri nyt. 
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY AW18: NEW YORKIN KOHOKOHDAT
New Yorkin 10 parasta.
LUE LISÄÄ