3 KORUBRÄNDIÄ, JOTKA MUUTTAVAT ASUSTEFILOSOFIASI

CVC Stones, Efva Attling ja Anissa Kermiche innoittavat satsaamaan yhteen laatukoruun ja päästämään rihkamat lomalle.

CVC STONES

Charles de Viel Castel peri aikanaan irtotimantin isoäidiltään ja etsi sille arvoistaan käyttötarkoitusta. Etsinnän tuloksena syntyi CVC Stones, eksklusiivinen korubrändi, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla luonnon ja luksuksen. Eri rannoilta ympäri maailman poimitut sileäpintaiset kivet saavat seurakseen upotetut timantit ja kultaisen ketjun. CVC Stones on noussut muutamassa vuodessa asustemuodin aikaa kestäväksi uusikoniksi ja raivannut tietä persoonalliselle, tarinalliselle ja uniikille korumuodille. Katso lisää täältä.EFVA ATTLING

Nimeään kantavan brändin jo vuonna 1999 perustanut Efva Attling on muovannut vahvasti skandinaavista designia ja aikasidonnaisia trendiaatteita. Vastoin monien odotuksia, nykymallistot eivät pyöri ainoastaan brändin tunnetuimpien rengasamulettien ympärillä: itseasiassa kokoelmilla on tarjota paljon enemmän ja ajattomuudessaankin ne ovat vahvasti kiinni korumuodin ytimessä. Tutustumisen arvoiseksi yltävät ainakin Bend Over, Seashell, Dolce Vita ja Rose Petal. Katso lisää täältä.

ANISSA KERMICHE

Pariisilaissyntyisen Anissa Kermichen nimeä kantava brändi yltää näkemyksellisimpien korutulokkaiden joukkoon sitten Sophie Bille Brahen. Brahen tavoin Kermiche palautti helmet katu-uskottavasti pinnalle totuttua kepeämmän muotoilun voimin. Ylistyssanoja ovat keränneet myös asenteikas ja naiskehoa kuvantava muotoilu. Äärimmäisen inspiroivat lookbookit ja harkittu estetiikka nostavat Anissa Kermichen korumuodin kiinnostavimmaksi lifestyle -brändiksi. Katso lisää täältä.

 

Photos / brands

Kommentit (0)

MUOTIFEATURE: ANNA KOMOSEN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: TAIKA MANNILA
Toimituksen ultimate girl crush kertoi meille kosmetiikkasuosikkinsa. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA NYT: 3 X SESONGIN LÄMPÖASUSTETRENDI
Testilistalla baskeri, toppahuivi ja statement -hansikkaat.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: STREET BEAUTY
Parhaat kauneusideat, jotka napata käyttöön katukuvasta ja Instagramista. 
LUE LISÄÄ