3 BRÄNDIÄ, 2 TRENDIÄ – KAUDEN KAUNEIMMAT TREENIVAATTEET

Sesongin parhaat sporttivaatteet taipuvat niin joogasaliin, lennolle kuin osaksi arkipukeutumistakin.

–--
Treenimuoti sulautuu entistä vahvemmin osaksi arjen käyttövaatetusta. Fitness-buumin väistyminen näkyy hitaamman urheilumuodin nousuna, joka liikkuu nyt oloasu-, alus- ja sporttipukeutumisen välimaastossa. Tiukkojen trikoiden ja treenitoppien ohella valikoima on kasvanut neulosvaatteilla ja kokopuvuilla. Runsaiden värien ja kuosien sijaan design keskittyy vahvasti leikkauksiin ja uusiin materiaaleihin – myös sporttipuolella tavataan paljon silkkisekoitetta, satiinia ja villaa. Monikäyttöisimmät setit ja vaatekappaleet toimivat mutkattomasti myös treenisalin ulkopuolella.

BASERANGE
Vuonna 2012 perustettu tanskalais-ranskalainen Baserange on valintasi, jos liputat neutraalien alus-, koti- ja urheiluvaatteiden puolesta – ja haluat käyttää niitä kaikkia sekaisin! Brändi yhdistää suunnittelussaan onnistuneesti modernit oloasut perinteisempään kevyen urheilun muotiin. Plussaa materiaaleista, joista valtaosa on orgaanisia.

LIVE THE PROCESS
Net-a-Porterin sporttipuolen helmi, amerikkalainen Live The Process on sulavalinjaisia jooga-siluetteja arvostavan unelma. Erityisesti saliurheiluun ja kehonhuoltoon suunniteltu mallisto rakentuu minimalistisista treenivaatteista, joista osa taipuu puettavaksi myös arkena – kesäsunnuntain unelmalookimme koostuu farkuista, jotka parittaisimme merkin imartelevaan bodyyn ja treenitakkiin.

FILIPPA K SOFT SPORT
Ikisuosikkimme Filippa K:n Soft Sport lukeutuu edelleen monikäyttöisimpien lifestyle -mallistojen joukkoon. Lähes kaikki vaatekappaleet muuntautuvat tarvittaessa salilta kadulle tai käyttölookien osiksi. Nykyinen mallisto pitää sisällään myös sporttisia loma- ja rantamuodin elementtejä sekä reissaajalle ideaaleja oloasuja.

 

Lue myös: Puman ja Filan paluu – 90-luvun sporttimuodin uusi nousukausi 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @baserange @livetheprocess @filippa_k

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 10 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn ystävämyynnistä. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER
Markkinoiden paras sävyttävä kosteusvoide. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ