10 PARASTA MUOTIBLOGIA KAUTTA AIKOJEN

Paluu klassikoihin! Mitkä löytyvät lukulistaltasi?

MAN REPELLER
Leandra Medinen luotsaama Man Repeller sekoittaa huippumuodin huumoriin nasevilla teksteillä ja ajankohtaisilla oivalluksilla. Parasta nyt – ja luultavasti myös tulevaisuudessa.

THE FASHION GUITAR
Samaistuttava mutta ultra-trendikäs Charlotte Groeneveld taitaa tyyliniksit ja trendien varioimisen. Asukuvista karsittu turha stailaus jättää blogiin hyvällä tavalla viimeistelemättömän otteen.STYLE HEROINE
Meitä ilahduttaa huomata, kuinka taiteellisella ulostulollakin voi yhä pärjätä nopean massamuodin aikakaudella. Evangelie Smyrniotakin Style Heroine on hitaista editorialeista pitävän päiväuni.THE BLONDE SALAD
Chiara Ferragni jättitiimeineen on epäilemättä koko blogiskenen parhaiten brändätty tuote. Jo pelkkä tienraivaajan rooli tekee Ferragnista yhden alan kiinnostavimmista seurattavista.5 INCH AND UP
Sandra Hagelstam yhdistää oivallisella tavalla luksusmuodin ja high street-helmet, editorial-kuvat ja helposti lähestyttävän kerronnan. Lukuhetkinä käyt läpi suomalaista henkilöbrändäyksen menestystarinaa – ja halkeat ylpeydestä. 

FASHION ME NOW
Lucy Williamsin tyylinäytteistä on aidosti helppo poimia elementtejä oman garderobin jatkeeksi. Williams tuo trendit runwaylta arkipukeutumiseen antaen niille helposti lähestyttävän muodon.

CAMILLE OVER THE RAINBOW
Camille Charriere on blogillaan sisällöllisesti vahvoilla, kun puhutaan hauskasta, validista, asenteikkaasta mutta samalla trendikkäästä julkaisusta. Muotibloggaajan karisma syvenee, kun upeiden lookien lisäksi blogissa uskalletaan olla myös jotain mieltä.

THE SARTOLIALIST
Klassikko! Scott Schumanin työ katutyylin ja muotimaailman eteen jää historiaan. Sano meidän sanoneen. The Sartolialist on epäilemättä maailman paras street style -muodin sivusto.

GARY PEPPER GIRL
Vaikka Nicole Warne monen muun tavoin on siirtänyt pääpanoksen blogista Instagramiin, Gary Pepperin maailma on edelleen se taianomaisin muotisatu, jonka kuvien kanssa edes muotilehtien on paikoitellen vaikea kilpailla. 

LOOK DE PERNILLE
Hän, jonka blogia niin kovasti kaipaamme! Vaikka Pernille Teisbaek toteuttaa muotivisiotaan Instagramissa lähes blogi-aikakautensa veroisesti, ikävöimme yhä vankkaa verkkosivustoa ja muotiarkistoihin elämään jääneitä tyylihelmiä.

 

Photos / Courtesy of the blogs

Kommentit (0)

PINNALLA: 5 NAAMIOLIINASUOSIKKIA
Kauneustoimittajan 5 sheet mask -suosikkia.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: SYYSKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
KESÄN AIKANA TYHJENTYNEET PURKIT
Kauneustoimittajan kesälomalla tyhjentyneet suosikit. 
LUE LISÄÄ
NEW SEASON: MUOTITOIMITTAJAN SKANDISUOSIKIT
Oodi pohjoismaiselle muodille ja neljä univormua alkavaan syksyyn.
LUE LISÄÄ